[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-4r8r6p’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-4cplup’]
De stadsderby vond dit keer heel vroeg plaats, midden in de EK-koorts. Thuisdoelman Caytan pakte voor de rust met enkele mooie reddingen uit, zodat KSVR in die eerste 45 minuten niet tot scoren kwam. Net voor de rust hield ook KSVR-doelman Coppens de netten schoon op een dreiging van de thuisploeg.

Onmiddellijk na de rust vond de jonge Amini wel de weg naar doel. In  het slotkwartier begaf de moedige thuisploeg het fysiek en werd de score nog aangedikt.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-494ond’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-402ojd’]
????????????????????????????????????
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-3y2kux’]

Geen foto’s beschikbaar

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-3jx9zd’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3cray1′][av_cell col_style=” av_uid=’av-3afowx’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-31fej5′]47′ Amini (0-1), 74′ Amini (0-2), 80′ Kehli (0-3), 85′ Samyn (0-4)
[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-2xcwm1′][av_cell col_style=” av_uid=’av-2oqba9′]Club Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2m9rs9′]Caytan, Vanfleteren, Van Hollebeke (33′ Muyllaert), Oplinus, Helin, Verhulst (46′ Vanoplynus), Lameire, Verbrugghe (46′ Blomme), Vandewege, Wullaert en Deman[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-2fqr4x’][av_cell col_style=” av_uid=’av-26evbd’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-243d55′]Coppens (46′ Sabbe), Nkaka, Voluzolo (46′ Kompany), Lépicier, Kis, Zetterberg (53′ Bochet (72′ Kehli)), Bochet (46′ Samyn), Brouwers (46′ Amini), Seoudi (46′ Van Poucke), Grisez en Kehli (46′ Neu)
[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1uoi2h’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1sn109′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1lxpi9′]Devoldere[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1glr0h’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1982yx’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-14wsox’]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3k5a9′][av_cell col_style=” av_uid=’av-rw9ep’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-mo515′]/[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-a4675′ admin_preview_bg=”]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]