[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
In een eerste helft waarin de kansen netjes verdeeld waren mikte Wheaton (afgeblokt in corner) voorlangs en besloot thuisspeler Vandewege op hoekschop onbesuisd naast. Een verrassende schuiver van Hasse Colpaert bracht wit-zwart kort na rust op voorsprong. Vandewege stelde binnen de minuut gelijk maar zag daarna KSVR – na goals van Shun Ballegeer (op voorzet van Van Poucke) en Simon Buyssens (in de herneming op een schot van Willemyns) – uitlopen tot 1-3. Tegentreffers van opnieuw Vandewege (penalty) en Vanhollebeke (kopbal) brachten de over de ganse partij gezien te verdedigen puntendeling op het bord.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]49′ Colpaert (0-1), 50′ Vandewege (1-1), 55′ Ballegeer (1-2), 59′ Buyssens (1-3), 66′ Vandewege (str., 2-3), 75′ Vanhollebeke (3-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Descheemaker (61′ Vercruysse), Vandeweghe (61′ Lefevere), Devos, Verbrugge, Devooght (61′ Van Bever), Ballegeer (61′ Devolder), Wheaton (33′ Houthoofd), J. Van Poucke (61′ De Neve), Vanhoutte (46′ Willemyns), Buyssens (75′ J. Van Poucke) en Colpaert (61′ Soenens)[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]