Wedstrijdverslag

In een eerste helft waarin de kansen netjes verdeeld waren mikte Wheaton (afgeblokt in corner) voorlangs en besloot thuisspeler Vandewege op hoekschop onbesuisd naast. Een verrassende schuiver van Hasse Colpaert bracht wit-zwart kort na rust op voorsprong. Vandewege stelde binnen de minuut gelijk maar zag daarna KSVR – na goals van Shun Ballegeer (op voorzet van Van Poucke) en Simon Buyssens (in de herneming op een schot van Willemyns) – uitlopen tot 1-3. Tegentreffers van opnieuw Vandewege (penalty) en Vanhollebeke (kopbal) brachten de over de ganse partij gezien te verdedigen puntendeling op het bord.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten49′ Colpaert (0-1), 50′ Vandewege (1-1), 55′ Ballegeer (1-2), 59′ Buyssens (1-3), 66′ Vandewege (str., 2-3), 75′ Vanhollebeke (3-3)
KSV RoeselareDescheemaker (61′ Vercruysse), Vandeweghe (61′ Lefevere), Devos, Verbrugge, Devooght (61′ Van Bever), Ballegeer (61′ Devolder), Wheaton (33′ Houthoofd), J. Van Poucke (61′ De Neve), Vanhoutte (46′ Willemyns), Buyssens (75′ J. Van Poucke) en Colpaert (61′ Soenens)