[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
In de voorlaatste oefenwedstrijd was laatste aanwinst Raphaël Lecomte er voor het eerst bij. Trainer Mercier hield na een zware trainingsweek enkele jongens aan de kant maar zag met een steekbal van Van Acker op Brouwers (die kon afleggen maar de bal niet tot bij Jakolis kreeg) de eigen ploeg de beste start nemen. Het spel ging ondanks de warmte behoorlijk op en af, tot aan KSVR-zijde Coppens plots twee keer aan de bak moest en wit-zwart na een kopbalgoal op hoekschop op achtervolgen moest. Een scenario dat zich na te vermijden balverlies op het halfuur herhaalde en een Wasquehal-speler een vrijgeleide op een al te zware 2-0 gaf.

Van de elf die aan de wedstrijd begonnen bleven bij de start van de tweede helft alleen Monteyne, Zolotic, Lecomte en Jakolis in de ploeg. Na een vroege redding van Sabbe en een corner van Lecomte (door tester Erwin Senakuku over de lijn gewerkt) was het dit keer Roeselare dat aan het juichen mocht. Een gelijkspel leek in de maak, want na een actie van Amini (die het leer via Senakuku tot bij Marin Jakolis kreeg) bleek alles op het uur te herdoen.

De warmte eiste zijn tol en met wissels aan beide kanten (wat er bij wit-zwart voor zorgde dat ook physical coach Zaremba twintig minuten mocht opdraven) leek de billijke 2-2 tot het einde op het bord te blijven, tot een schicht over de Franse rechterflank de bordjes op 3-2 bracht. Tegenslag, ook al omdat Emile Samyn zich bij de wenkende 3-3 (op voorzet van Amini) op de moeilijk te bespelen grasmat verstapte en zo op vijf minuten voor affluiten niet meer verder kon.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)
slider01

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]20′ (1-0), 32′ (2-0), 56′ Senakuku (2-1), 62′ Jakolis (2-2), 79′ (3-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens (46′ Sabbe), Damman (46′ Voluzolo), Monteyne (68′ Damman), Zolotic (68′ Zaremba), Kis (46′ Van Poucke), Van Acker (46′ Neu), Seoudi (46′ Amini), Lecomte (68′ Kehli), Kehli (46′ Samyn), Jakolis en Brouwers (46′ Senakuku)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Senakuku[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Geen beelden en/of reacties beschikbaar.
[/av_textblock]

[/av_one_full]