[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
In een gelijkopgaande eerste helft moest KSVR niet onderdoen voor de eersteklassers. Nadat bezoeker El Ghanassi met een afstandsschot voor het eerste gevaar zorgde, zette Davy Brouwers wit-zwart op voorsprong op aangeven van Kehli. Hetzelfde duo leek op weg naar de 2-0, maar nu mikte de Roeselaarse topschutter van vorig seizoen nipt naast. Gaandeweg kwam KVO beter in de wedstrijd en toen de Roeselaarse verdediging de bal niet wegkreeg, kon Berrier een simpele gelijkmaker binnentikken.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Na de rust stelde KSVR-trainer Mercier 11 nieuwe mannen op, onder wie een aantal testers. Eén van hen, Dovigy, stelde Biebauw op proef, maar de KVO-doelman toonde zich de sterkste. Net voor bezoekend trainer Vanderhaeghe op het uur ook tot een volledige elftalwissel overging, lukte Akpala de 1-2 na geharrewar voor het Roeselaarse doel. De twee nieuwe teams knokten nog stevig, maar grote kansen kwamen er niet meer.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
KSVR - KV Oostende 1-2 | 2016-17
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]10′ Brouwers (1-0), 35′ Berrier (1-1), 60′ Akpala (1-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens (46′ Gliwa), Damman (46′ Oumedjeber), Lemonnier (46′ Nkaka), Raes (46′ Kompany), Kis (46′ Voluzolo (82′ Neu)), Lépicier (46′ Fernandes), Bochet (46′ Dovgiy), Kehli (46′ Dahmani), Seoudi (46′ Samyn), Grisez (46′ Van Poucke) en Brouwers (46′ Amini)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KV Oostende[/av_cell][av_cell col_style=”]Proto (46′ Biebauw), Marusic (61′ Locigno), Bossaerts (61′ Vandendriessche), Van der Heyden (61′ Milic), Tomasevic (61′ Boujouh), Siani (61′ Jonckheere), Van de Wiele (61′ Segbia), Canesin (61′ Loemba), Berrier (61′ Cyriac), El Ghanassy (61′ Woo Ling) en Akpala (61′ Dimata)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechters[/av_cell][av_cell col_style=”]Vandamme (REF), Van Poucke (AR1), Geldhof (AR2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]