[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Lekker warm weer voor deze oefenwedstrijd, met een mooi gevulde tribune op het sportpark van gastheer SV Rumbeke. Bij KSVR kregen testers Dovgiy en Doroshenko nog een kans centraal in het midden. De Henegouwers probeerden onmiddellijk druk te zetten, maar het eerste gevaar was wel voor wit-zwart. Een goal van Brouwers na een vrijschop van Grisez werd echter afgekeurd wegens buitenspel.

Aan de overkant viel dan vrij vlug toch een geldig doelpunt toen Olinga de bal behendig over Coppens stiftte. Op het smalle terrein probeerde KSVR goed te combineren, maar de vrije ruimte was dus schaars. Ook het aantal doelkansen aan beide zijden was gering, maar net voor de rust kon Badri na balverlies van Jakolis van een drie-tegen-twee-situatie gebruikmaken om de voorsprong te verdubbelen.

Slechts drie vervangingen onmiddellijk na de rust dit keer bij KSVR. Op aangeven van Seoudi holde Brouwers achter de eerste echte KSVR-kans van de avond aan, maar de Moeskroense goalie kon in corner werken.

Na een twintigtal minuten maakten nog zeven andere withemden hun opwachting. Toen de bezoekende doelman onder een hoge bal doorging, kwam Martin Suarez dicht bij de aansluitingstreffer. Samyn knalde nog eens over vanop randje strafschopgebied. Ondanks aandringen kwam er dus geen Roeselaars doelpunt meer in een leerrijke wedstrijd tegen de iets efficiƫntere eersteklassers.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)
slider01

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”][/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]12′ Olinga (0-1), 45′ Badri (0-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens (65′ Gliwa), Monteyne (65′ Nkaka), Raes (65′ Voluzolo), Zolotic (77′ Raes), Kompany (65′ Kis), Dovgiy (46′ Oumedjeber), Doroshenko (46′ Seoudi (85′ Bochet)), Jakolis (46′ Martin Suarez), Kehli (65′ Neu), Grisez (65′ Amini) en Brouwers (65′ Samyn)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Excel Mouscron[/av_cell][av_cell col_style=”]Vagner (46′ Defourny), Tirpan (81′ Vojvoda), Simic, Dusenne, Mohamed, Hubert, Michel, Olinga (81′ Kocur), Viola (73′ Mulic), Badri (81′ Diallo) en Diedhiou (81′ Maciel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechters[/av_cell][av_cell col_style=”]Vandriessche[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Neu, Dussenne (M), Hubert (M)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[/av_one_full][av_textblock size=” font_color=” color=”]
Geen beelden en/of reacties beschikbaar.
[/av_textblock]