[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Geen testers aan de aftrap in deze laatste oefenwedstrijd. KSVR probeerde de buren uit de tweede amateurreeks onmiddellijk bij de keel te grijpen. Het speelde de bal goed rond, maar dit leidde niet onmiddellijk tot doelkansen. Het eerste gevaar was zelfs voor de bezoekers, maar zowel Yde als Vanfleteren vonden Coppens op hun weg. Wit-zwart reageerde met een schot van Van Acker, naast het doel van Dhoest.

Diezelfde Dhoest speelde de bal even later knullig kwijt, maar herstelde zich door de poging van Brouwers te redden. Op corner van Kis lepelde Raes de bal over. Enkele mogelijkheden dus, maar op echt uitgespeelde kansen bleef het wachten. De eerste kwam er halfweg de eerste helft toch na een mooi inzenden  van Grisez richting Brouwers, die Dhoest tot een redding met de voet dwong.

Iets over het half uur kwam Brouwers opnieuw dicht bij de openingstreffer, dit keer op aangeven van Kis, maar weer kon Dhoest redding brengen. Redelijk wat druk maar geen doelpunten dus in de eerste helft.

Na de rust ging KSVR opnieuw op zoek naar een goal en een portie vertrouwen om de competitie  mee aan te vatten. De massaal verdedigende bezoekers lieten wit-zwart heel ver komen en ontnamen daar alle ruimte. Het was dan ook wroeten om kansen te creëren. Na een mooie opening van Seoudi  op Kehli kon een Winkelse verdediger de assist richting Brouwers net op tijd onderscheppen. Even later maakte Davy Brouwers het toch af, in twee keer, na nieuw voorbereidend werk van Kehli.

Onmiddellijk erna werd het in een geharrewar bijna 2-0. Even later hield Dhoest Brouwers met een knappe redding nog eens van een verdubbeling van de voorsprong. Een verdubbeling die er in de slotminuut toch kwam, toen alweer Davy Brouwers de rebound kon binnenwerken na een door Dhoest gepareerd schot van tester Senakuku.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)
slider01

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]65′ Brouwers (1-0), 89′ Brouwers (2-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Damman (78′ Monteyne), Raes, Zolotic, Kis (81′ Kompany), Lecomte (78′ Senakuku), Van Acker, Seoudi (71′ Bochet), Grisez (71′ Lépicier), Brouwers en Kehli[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Winkel Sport[/av_cell][av_cell col_style=”]Dhoest, Verhooghe, Reuse, Voskanian (84′ Harinck), Yde (46′ Demets), De Rechter, Lutun, Velghe, Vanfleteren (46′ Kimbaboula), Vanthournout (46′ Bostoen), Vanaudenaerde[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vergoote[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Geen beelden en/of reacties beschikbaar.
[/av_textblock]

[/av_one_full]