[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Met Van Acker en van Rhijn brachten beide teams elk één nieuwkomer aan de aftrap. Bij de landskampioen waren onder meer ook Diaby, Vanaken en Refaelov erbij, maar met een tweetal afstandschoten van Kis was het wit-zwart dat onder een loden zon voor de eerste dreiging zorgde. Veel stelden de bezoekers daar op een verraderlijke voorzet van Diaby richting Wesley na niet tegenover en toen Samy Kehli met een schuiver Bruzzese verraste was de openingsgoal er na dik twintig minuten eentje voor wit-zwart.

KSVR bleef er combinerend mooi uit komen en mocht op het halfuur langs Grégory Grisez (schot uit de tweede lijn) zelfs verdubbelen. Een voorsprong die ook na een dribbel van Bolingoli op het bord bleef toen de mee opgerukte linksachter op de paal besloot.

Trainer Mercier bracht na de koffie Nkaka (46′) + Kompany, Bochet, Jakolis, Martin Suarez (60′) en Van Poucke (76′) op de mat en zag wit-zwart ook na de koffie zo goed als nooit in de problemen komen. Een doelpunt van Marin Jakolis (die bij een eerste kans voorlangs besloot maar met een stiftertje Bruzzese in de slotfase alsnog te grazen nam) gaf de derde oefenzege nog wat extra glans. Op een hoekschop van Storm milderde de bij de eersteklasser ingevallen Brodic tot 3-1.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)
slider01

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]21′ Kehli (1-0), 32′ Grisez (2-0), 82′ Jakolis (3-0), 89′ Brodic (3-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens (60′ Gliwa), Monteyne (60′ Kompany), Raes (46′ Nkaka), Zolotic, Kis (76′ Van Poucke), Van Acker, Seoudi (60′ Jakolis), Samyn (60′ Amini), Kehli (60′ Bochet), Grisez en Brouwers (60′ Martin Suarez)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Club Brugge KV[/av_cell][av_cell col_style=”]Bruzzese, Vlietinck, van Rhijn, Lemoine, Bolingoli, Van Landschoot (80′ Brodic), Vanaken (60′ Cools), Refaelov (46′ Osei-Berkoe), Gedoz (70′ Touba), Diaby (60′ Storm) en Wesley[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechters[/av_cell][av_cell col_style=”]Brinkman[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Bochet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Geen beelden en/of reacties beschikbaar.
[/av_textblock]

[/av_one_full]