Het nieuwsoverzicht van vandaag:

  • Komende vrijdag staat de derde oefenwedstrijd op het programma. De wedstrijd tegen KVC Westerlo gaat door op Schiervelde en start om 19u00. Om al onze supporters te belonen voor hun steun in aanloop naar het nieuwe seizoen werd beslist dat de inkomprijs voor deze wedstrijd volledig gratis is. Een niet te missen kans dus om het nieuwe team tegen een mooie tegenstander aan het werk te zien.
  • Op donderdag 7 juli, donderdag 14 juli en maandag 18 juli is de dienst ticketing open tot 19u00. Zo krijgt iedereen de kans om zijn tickets/abonnement buiten de normale openingsuren aan te schaffen.
  • Ook het webteam is in volle voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn werd de website volledig heropgefrist. Het resultaat zal nog deze week te zien zijn.