Wedstrijdverslag

In een eerste van drie oefenwedstrijden haalden de beloften het gisteren met 1-5 bij eersteprovincialer SVD Kortemark. Voor wit-zwart scoorden Erwin Senakuku (2x, telkens op aangeven van Wout Van Poucke), Hasse Colpaert (vanuit de kluts na een ren van Senakuku) en Shun Ballegeer (op voorzet van Vandeweghe). Bij de thuisploeg – die met een ongelukkige deviatie zelf voor het vijfde en laatste Roeselaarse doelpunt zorgde – verschenen onder meer ex-KSVR’ers Diego Brinckman en Bjarne Muylle tussen de lijnen.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten16′ Senakuku (0-1), 34′ Senakuku (0-2), 44′ Dumoulin (1-2), 45′ Colpaert (1-3), 63′ Ballegeer (1-4), 81′ Dumarez (owngoal, 1-5)
KSV RoeselareSabbe, Devos (46′ Vandeweghe), Voluzolo (68′ Lekhecine), Devooght (46′ Verbrugge), J. Van Poucke (68′ De Neve), Lekhechine (46′ Ballegeer), Hemelaere (46′ Houthoofd), Dahmani (68′ Devolder), W. Van Poucke (68′ Devooght), Colpaert (46′ Soenens) en Senakuku (46′ Desendre)