Vandaag werd een overeenkomst bereikt met KAA Gent en de speler zelf omtrent de definitieve overgang van Nermin Zolotić (° 7 juli 1993). De Bosniër komt over van KAA Gent waar hij in de zomer van 2014 tot een driejarig akkoord kwam. Morgen ondertekent de linksvoetige verdediger/verdedigende middenvelder een contract voor twee jaar. Nermin zal met het nummer 14 op de rug spelen.

Nermin genoot zijn opleiding bij FC Zeljeznicar Sarajevo. Hij schopte het tot in de eerste ploeg en werd, mede door zijn prestaties bij het nationale elftal U21, opgemerkt door de scouts van KAA Gent. Nadat hij tijdens het eerste seizoen bij de Oost-Vlamingen te weinig aan spelen toe kwam koos hij vorig seizoen voor een uitleenbeurt aan NK Istra 1961 (voor Nieuwjaar, 14 wedstrijden) en terug FC Zeljeznicar Sarajevo (na Nieuwjaar, 10 wedstrijden). Hij maakt ook deel uit van het Bosnische elftal U23.

Wij wensen Nermin naast een gelukkige verjaardag, heel veel succes op Schiervelde!