Deze middag ondertekende Martijn Monteyne (°12 november 1984) een tweejarig contract op Schiervelde. De 31-jarige rechtsvoetige verdediger komt over het Nederlandse Roda JC waar hij in 5 seizoenen 104 wedstrijden speelde en 9 keer de weg naar doel vond.

Als jeugdproduct maakte Martijn 6 seizoenen deel uit van de Roeselaarse A-kern. Hij maakte de promotie naar eerste klasse mee en was op Schiervelde jarenlang één van de sterkhouders.

Na zijn periode bij wit-zwart verhuisde Martijn naar het toenmalige Germinal Beerschot waar hij in 4 seizoenen goed was voor 132 wedstrijden en 8 doelpunten. Zijn prestaties werden opgemerkt in Nederland en hij vertrok richting Roda JC. Na vijf seizoenen over de grens komt Martijn nu dus terug naar waar het allemaal begon. Martijn zal met het nummer 2 spelen.

Welkom terug Martijn en veel succes!