Welkom op de vernieuwde website van KSV Roeselare.

Ook in het tussenseizoen zaten de leden van het webteam niet stil. Samen maakten ze werk van een heropgefriste website. Zo kunnen ze jullie nog beter van dienst zijn met alle nieuws rondom stamnummer 134. Het webteam – met Luc Joye, Dirk Van Hecke, Stijn Beeckaert, Matthias Robbe, Koen Vantomme, Jimmy Huyghe en Brecht Debusschere als actieve leden – zullen er het komende seizoen terug voor zorgen dat de persconferenties, interviews, wedstrijdverslagen, nieuwsoverzicht, … tot bij jullie komen.

Ook het forum werd vernieuwd en overgeheveld naar de eigen website. Gebruikers dienen wel opnieuw te registreren om mee te discussiëren.

[av_button label=’Registreer je nu op het forum’ link=’manually,http://www.ksvroeselare.be/forum/’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue805′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-9t7pw’]