[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Na een steekbal van Colpaert bracht de mee opgerukte Maarten Houthoofd KSVR iets voorbij het halfuur verdiend op voorsprong. In een vierde kwartier zonder al te veel doelgevaar stelden de bezoekers opnieuw gelijk. Wit-zwart – bij wie Amini na een uur zijn wederoptreden maakte – leek het even kwaad te krijgen maar slaagde er na een prima slotkwartier (en een doelpunt van Jason Neu op voorzet van W. Van Poucke) uiteindelijk toch nog in om de volle buit op zak te steken.
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]33′ Houthoofd (1-0), 59′ Suraci (1-1), 78′ Neu (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Sabbe, J. Van Poucke, Voluzolo, Lekhechine, Devos, Wheaton, Houthoofd, Buyssens (75′ Vanderhaeghe), Colpaert (63′ Amini), W. Van Poucke en Neu[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Lommel United[/av_cell][av_cell col_style=”]Gielen, Yaman, Kolen (46′ Van Hees), Uten (63′ Gevers), Parthoens, Maus, Verbiest, Bongiorno, Renders, Suraci en Bertjens (83′ Snoeks)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]W. Van Poucke, Verbiest[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Patrouille[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[/av_one_full]