[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
In een heruitgave van de kwartfinale van vorig jaar (6-1-winst) haalde wit-zwart het gisteren in een eerste van drie poulewedstrijden voor de beker met 4-1 van eersteklasser Moeskroen. Voor wit-zwart kwamen alle goals (netjes verdeeld) van de voet van Jason Neu (2x) en Emile Samyn (2x). Nog langs KSVR-zijde toonde doelman Sabbe zich diep in de tweede helft de baas op een strafschop van gewezen WK-ganger Olinga (die bij de Henegouwers net als A-kern-speler Manea de negentig minuten rondmaakte).
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]12′ Neu (1-0), 14′ Samyn (2-0), 42′ Mutombo (2-1), 63′ Samyn (3-1), 69′ Neu (4-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Sabbe, J. Van Poucke, Lekhechine (85′ Vanderhaeghe), Verbrugge, Devos (85′ Ballegeer), Oumedjeber, Houthoofd (69′ Colpaert), Buyssens (61′ Wheaton), Neu, W. Van Poucke en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Excel Mouscron[/av_cell][av_cell col_style=”]Saric-Hodzic, Debole (80′ Duyck), DevillĂ©, Manea, Van Durmen, Neves, Nkaka, Olinga, Cedres (70′ Dione), Spahiu (46′ Neukermans) en Mutombo (73′ Huyzentruyt)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Sabbe, Lekhechine, Ballegeer[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Hourez[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]