[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Op een veldje aan de achterzijde van het Burgemeester Van De Wiele Stadion had KSVR aan een drietal pogingen van Marin Jakolis (goed voor de 0-1 op aangeven van Houthoofd en een assist op de 0-2 van Jason Neu) genoeg om al vroeg een dubbele voorsprong uit te bouwen. Een snelle spelhervatting en een discutabele strafschop brachten de thuisploeg (die met het eerste elftal aantrad en onder meer Cornelis, Lievens, Libbrecht, Bael, Ntambue en Philippe Janssens liet opdraven) kort voor rusten langszij. Een tweede treffer van Marin Jakolis (enkele tellen na een door de Deinze-doelman gepakte strafschop) en een door de debuterende Van Cauwenberge ook aan de overkant gepareerde elfmeter (De Neve na Roeselaars handspel) gaven wit-zwart na de pauze alsnog loon naar werken.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]13′ Jakolis (0-1), 25′ Neu (0-2), 32′ Bael (1-2), 35′ De Neve (str., 2-2), 48′ Jakolis (2-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Sabbe (46′ Van Cauwenberge), Li (57′ Vandeweghe), Voluzolo (46′ Vanderhaeghe), Kompany, W. Van Poucke (57′ Devos), Sun (46′ Ballegeer), Houthoofd (67′ Verbrugge), J. Van Poucke (62′ Buyssens), Cao (46′ Willemyns), Neu (67′ Colpaert) en Jakolis[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]