[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Trainer Mercier startte met dezelfde elf als in de laatste oefenwedstrijd tegen Winkel Sport. Na goed vijf minuten kwam de eerste doelpoging van Kehli: een schuiver naast het doel van Vanhamel. Ook de volgende mogelijkheid was voor een knap startend KSVR: Brouwers kopte een voorzet van Lecomte over. Op assist van Kehli vlamde Grisez over. Een goed openingskwartier dus van wit-zwart, maar geen doelpunt. Aan de overkant scoorde De Belder op de eerste kans uit buitenspelpositie. Geen geldige treffer dus maar wel een verwittiging voor de thuisploeg.

Een verwittiging die het goed oppikte, want kort erna  volgde een nieuwe thuiskans, maar nu mikte Damman overhaast over. Waarna KSVR zijn veldoverwicht een beetje moest opgeven en Lierse feller kwam opzetten. Met net voor het half uur een botsende vrijschop van Weuts die doelman Coppens helemaal verraste en KSVR op achterstand bracht. Een hard verdict. De thuisploeg reageerde met een schot van Van Acker in de handen van Vanhamel.

Kort voor de rust kwam de verdiende gelijkmaker er toch nog op corner van Lecomte, knap binnengekopt door Samy Kehli. 1-1 dus na een goeie eerste helft.

De tweede helft begon met een mooie zwieper van  Grisez, gered door Vanhamel. Waarna Lierse een aantal corners forceerde, zonder gevaar. Na een knappe Roeselaarse aanval kwam Van Acker in schietpositie, maar hij kon te weinig kracht achter de bal zetten om Vanhamel te verschalken.

Net voor het uur kreeg KSVR een strafschop toen Lecomte zich door de verdediging wurmde en foutief gestopt werd. Davy Brouwers plaatste zich achter de bal en zette de strafschop feilloos om. Woelwater Lecomte ontsnapte even later weer, maar zag zijn schot dit keer in corner gewerkt. Achterin moest wit-zwart op zijn hoede blijven, want het spel bleef prima op- en neergaan.

Spannend bleef het alleszins ook. Wit-zwart had het nu moeilijk om goed uit te voetballen en het werd nagelbijten. Lierse creëerde weinig doelrijpe kansen, maar er hing wel voortdurend dreiging in de lucht. In de slotminuut van de officiële tijd mikte Joachim een vrijschop recht op Coppens. Volgden toen nog vier minuten extra tijd. In de laatste daarvan volgde toch nog de gelijkmaker toen Joachim na geharrewar op vrijschop een assist van de mee opgerukte doelman Vanhamel kon binnenwerken. Toch enige ontgoocheling dus na een prima partij van KSVR-zijde.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
slider05082016
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]28′ Weuts (0-1), 43′ Kehli (1-1), 60′ Brouwers (str., 2-1), 94′ Joachim (2-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Damman, Raes, Zolotic, Kis, Lecomte (88′ Monteyne), Van Acker (84′ Lépicier), Seoudi, Grisez, Kehli en Brouwers (79′ Bochet)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Tegenstander[/av_cell][av_cell col_style=”]Vanhamel, Habarugira, Buysens (83′ Elgabas), Weuts, Yakubu, Wils, Bougrine, Benson (76′ Allach), Joachim, Barakat (58′ Masika) en De Belder[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechters[/av_cell][av_cell col_style=”]Verboomen, Senecaut en Borms[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Raes, Wils (L), Weuts (L), Seoudi, Kehli, Lépicier[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Nabeschouwingen’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Reacties na KSVR – K. Lierse SK’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Davy Brouwers: “Ondanks die vroege achterstand, zijn we nog snel teruggekrabbeld. We kwamen zelfs verdiend op 2-1 en dan denk je… niets aan de hand. Helaas heeft het niet mogen zijn. De ploeg heeft ondanks het puntenverlies een goed niveau gehaald en we hebben laten zien dat er kwaliteit aanwezig is. We hebben goed gewerkt in de voorbereiding en dat bleek ook deze wedstrijd. Helaas zijn het twee verloren punten. We moeten deze wedstrijd analyseren, leren uit onze fouten, maar er ook niet te lang blijven bij stil staan. Op naar de volgende wedstrijd, eveneens een moeilijke. Maar dat geldt voor iedere wedstrijd dit seizoen.”
[/av_textblock]

[/av_one_full]