[av_textblock size=” font_color=” color=”][/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]
[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
KSVR-trainer Mercier startte met dezelfde elf als vorige week tegen Lierse. De Bosuil was bijzonder goed gevuld voor deze eerste thuiswedstrijd van absolute titelkandidaat Antwerp, dat massaal aangemoedigd werd. KSVR toonde zich in de beginfase niet onder de indruk van dat vocale geweld en ving de eerste thuisaanvallen goed op. Buyl en Colpaert konden Coppens dan ook niet echt bedreigen.

Vlak voor de tiende minuut een eerste grote mogelijkheid voor de bezoekers. Op assist van Damman kon Grisez echter te weinig kracht achter de bal zetten om Kudimbana in verlegenheid te brengen. KSVR groef zich helemaal niet in en speelde het spel prima mee.  Ook Brouwers kreeg een kansje, maar mikte naast.

Aan de overkant trapte Limbombe de eerste echte thuiskans onbesuisd meters over. Even later verlengde Buyl in doel, maar uit buitenspelpositie. Vals alarm dus.

Lecomte werkte zich prima vrij op rechts en een Antwerp-verdediger kon een doelpunt van Grisez nog net verhinderen. Op kopbal van Seoudi na assist van Kis moest Kudimbana zijn ploeg overeind houden. Goed werk dus van een enthousiast KSVR, maar helaas  geen doelpunt.

Snel terug naar de overkant, waar Omolo van dichtbij naast kopte. Opwinding te over dus in een spannende wedstrijd. Na een drieste tackle op Seoudi kwam Buyl goed weg met een gele kaart.

Rond het half uur moest KSVR even wijken en op aangeven van Dequevy mikte Lallemand naast. Wit-zwart herstelde zich vrij vlug. Seoudi loodste Brouwers door de buitenspelval, maar de voorzet van de Limburger was net iets te scherp voor zijn collega’s. Kudimbana  moest nog een verraderlijk voorzetschot van Grisez in corner  tippen. Aan de overzijde was Zolotic Dequevy nog eens te snel af. 0-0 dus na een boeiende en spannende eerste helft.

Onmiddellijk na de rust miste Hairemans een uitgelezen kans op de 1-0 door de bal vanop enkele meters toch nog hoog over het doel te jassen. KSVR werd nu met de rug tegen eigen doel geplakt en Coppens verhinderde een goal van Limbombe. Even later kopte Omolo aan de tweede paal naast.

Warme minuten voor het Roeselaarse doel dus, maar toch viel bijna een goal aan de overkant toen Kudimbana een kromme bal van Kehli nog net in corner kon werken. Waarna overbuur Coppens een schuiver van Limbombe in twee keer onschadelijk moest maken. De thuisploeg bleef domineren en er hing een doelpunt in de lucht, dat er ook  letterlijk uit kwam: Coppens kreeg een hoge bal te midden  van een pak spelers niet voldoende weg en Limbombe kon het leer in een leeg doel deponeren. Een loodzware achtervolgingsopdracht  nu dus voor KSVR.

Trainer Mercier gooide drie nieuwe krachten in de strijd, maar wit-zwart had het nu een pak moeilijker om te dreigen. Limbombe leek op  weg naar de 2-0, maar Coppens redde nu prima. KSVR probeerde nog alles maar moest ook achterin voortdurend op de hoede blijven, zodat het voorin een beetje kracht tekortkwam.

Buyl verprutste nog een unieke kans, zodat de spanning toch bleef en KSVR kon hopen op dat ene kansje dat misschien nog zou volgen. Kehli probeerde het, maar vond invallersdoelman Debaty op zijn weg, terwijl de rebound van Van Eenoo op een verdediger strandde. Waarna de thuisploeg nog een  paar wenkende kansen op een verdubbeling van de voorsprong miste.

Ook in de vier minuten blessuretijd kreeg KSVR echter geen kans  meer en het werd dus niet beloond voor de vele  inspanningen en de goeie wedstrijd.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

slider13082016

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]58′ Limbombe (1-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Antwerp FC[/av_cell][av_cell col_style=”]Kudimbana (64′ Debaty), Dom (25′ Corryn), Biset, Colpaert, Vansteenkiste, Buyl, Hairemans, Omolo, Limbombe, Dequevy (55′ Dierckx) en Lallemand[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Damman, Raes, Zolotic, Kis, Lecomte, Van Acker (73′ Van Eenoo), Seoudi (64′ Lépicier), Grisez (66′ Ibou), Kehli en Brouwers[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Buyl (A), Kis[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechters[/av_cell][av_cell col_style=”]Put, Lescalier, Geerolf, Alen[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Reacties na R. Antwerp FC – KSVR’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_button label=’Klik hier voor de reacties van Lukas Van Eenoo en Maël Lépicier’ link=’post,1578′ link_target=” size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue83c’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]