Zaterdagavond speelde KSV Roeselare 2-2 gelijk tegen OH Leuven. Lees de reacties van Ibou Sawaneh en Marin Jakolis en bekijk het videoverslag van de persconferentie met trainer Arnauld Mercier. Ook Kevin Kis mocht voor de camera zijn wereldgoal nog eens herbeleven.

 

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-elefj1′]
[av_progress_bar title=’Reacties na KSV Roeselare – OH Leuven’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue83c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-cg6q31′]

[/av_progress]

Ibou Sawaneh: “In het begin hadden we het niet gemakkelijk, maar gaandeweg kwamen we meer en meer in de wedstrijd. We kregen zelfs 2 of 3 doelrijpe kansen in de eerste helft, maar slaagden er helaas niet in om de bal tegen de touwen te werken. Ik weet niet wat er dan juist gebeurde bij het tegendoelpunt, maar ik denk een beetje een gebrek aan concentratie. Gelukkig hebben we teruggevochten en toonden we veel karakter.”

“Als we deze mentaliteit ook in de komende wedstrijden voor de dag kunnen brengen, zullen we ver geraken. We moeten de ingeslagen weg blijven volgen. De bal zal ooit wel eens in ons voordeel vallen. Dit is wat we moeten onthouden en meenemen naar de toekomst.”

“Persoonlijk heb ik opnieuw geprobeerd om mij te bewijzen met mijn invalbeurt. Ik ben nog niet zo lang bij de club en werk hard om mijn kunnen aan de trainer te tonen. Ik ben hier warm ontvangen en dat geeft me vertrouwen. Ik hoop dan ook binnenkort een basisplaats te veroveren en een belangrijke schakel te zijn in het succes van KSVR.”

 

Marin Jakolis: “Vandaag ontbrak opnieuw dat tikkeltje geluk om de wedstrijd helemaal naar onze hand te zetten. Nochtans hebben we geprobeerd om onze supporters een eerste overwinning te bezorgen. Ik wil hen echt allemaal bedanken voor hun komst. Het was een moeilijke wedstrijd, maar we konden op hun steun rekenen.”

“De eerste helft was iets minder. In de rust heeft de coach dan aanpassingen gedaan en ons met nieuwe richtlijnen terug het veld opgestuurd. Hij vertelde ons dat we heus wel beter konden dan wat we tot dat moment hadden laten zien. De tweede helft was een stuk beter, al slikten we wel twee doelpunten. Bovendien incasseerden we ook enkele blessures, hopelijk allemaal zonder erg.”

“Wat ik vooral onthoud uit deze wedstrijd is dat we tot twee keer toe terug vochten en nog dicht bij de overwinning kwamen. Het waren mijn eerste minuten met de A-ploeg, na mijn twee weken schorsing en ik heb het beste van mezelf proberen geven. Volgende week is er geen competitie, maar een bekermatch en ik hoop ook daar opnieuw speelminuten te krijgen. Ik zal hard werken om me hier te bewijzen.”

 

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-b0mst9′]
[av_progress_bar title=’Persconferentie met trainer Arnauld Mercier’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-8qjc7h’]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=AQvGjbo_7zc’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-7bipdp’]

 

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-5kmor1′]
[av_progress_bar title=’Reactie Kevin Kis’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-3kuo25′]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=RhhGLpmBvPs’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-2hlrv1′]