[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
KSVR-trainer Mercier startte met dezelfde verdediging als vorige week tegen OHL, en met een zo goed als compleet ander middenveld en aanval. De thuisploeg ambieert een plaats in de top van de tweede amateurreeks, en KSVR mocht de partij dus zeker niet onderschatten.

Londerzeel zorgde voor de eerste dreiging, met een volley van Luyckx naast het doel van Biebauw. Even later jaste Vangrunderbeek de bal hoog over. KSVR ging op zoek naar openingen in de thuisdefensie, en vond die  in het aanvangskwartier alvast niet. Iets later lukte het toch voor het eerst, en een puntertje van Lecomte ging nipt naast. Waarna een eerste drankpauze volgde na een wedstrijdopening waarin geen van beide doelmannen een bal moest pakken.

Ook in het tweede deel van de eerste helft inspireerde de warmte de spelers niet onmiddellijk tot grootse daden. Toch kreeg KSVR een tiental minuten voor de rust een eerste grote kans toen het de thuisverdediging voor het eerst echt uit verband kon spelen. Samyn kopte de voorzet van Lecomte echter langs de verkeerde kant van de paal. Even later hield thuisdoelman Sulmon zijn ploeg overeind door gepast in de voeten van Kis te gaan. Wit-zwart was nu duidelijk de dominante ploeg, maar kreeg de bal er voor de rust niet meer in.

Na de rust moest KSVR die druk zien vast te houden en natuurlijk ook zien te scoren. Het begon alvast goed met een assist van Samyn richting Ibou, nog net weggewerkt door een thuisverdediger. Lecomte kopte naast op aangeven van Kis.

Iets voor het uur kreeg Snoeys rechtstreeks rood na een te felle tackle op Bochet. KSVR mocht nu dus nog een half uur tegen tien man spelen, die natuurlijk massaal  gingen verdedigen. Wit-zwart breide zorgvuldig tot aan het thuisdoel, maar had nood aan efficiëntie bij de afwerking. Toen de thuisdoelman een poging van  Seoudi op corner niet goed wegkreeg, kon Maël Lépicier de rebound binnenkoppen en zijn ploeg net voor de drankpauze op voorsprong brengen.

Er volgden nu nog een aantal kopbalkansen, maar telkens was het net niet. Het leek dus 0-1 te zullen blijven, maar een drietal minuten voor tijd viel plots toch de gelijkmaker. Op een thuisvrijschop geloofde de volledige KSVR-verdediging in buitenspel, maar Luyckx kon de bal aannemen en binnentikken. Aan de overzijde miste Jakolis  nog een mooie kans op de 1-2. Een 1-2 die er in de slotminuut toch nog kwam toen Raphaël Lecomte Sulmon met een lage schuiver te grazen nam. Met de hakken over de sloot dus, maar toch naar de volgende ronde.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

slider_londerzeel
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]69′ Lépicier (0-1), 86′ Luyckx (1-1), 90′ Lecomte (1-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]SK Londerzeel[/av_cell][av_cell col_style=”]Sulmon, Van Den Broeck (76′ Indenge), Snoeys, Dellevoet, De Groodt, Stoclet, Rijmenams, Vits (62′ Van Den Winckel), Luyckx, Vangrunderbeek (76′ De Boeck) en Van Eyk[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Raes, Zolotic, Kis (72′ Grisez), Lecomte, Lépicier, Seoudi, Bochet (76′ Van Eenoo), Samyn en Ibou (62′ Jakolis)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Raes, Van Den Broeck (L), Lépicier, Dellevoet (L), Seoudi, Rijmenams (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaart[/av_cell][av_cell col_style=”]59′ Snoeys (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]De Naeyer[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Geen beelden en/of reacties beschikbaar.
[/av_textblock]

[/av_one_full]