Wedstrijdverslag

Vrijdag al verloren de beloften met 2-1 bij reeksgenoot Tubize. In een eerste helft waarin wit-zwart maar moeizaam in de wedstrijd kwam (zo trapte Amini op het kwartier in het zijnet maar nam de thuisploeg daarna geleidelijk aan over) bracht een kopbal van Vanden Berghe en een afstandsschot van Bacanamwo de Waals-Brabanders nog voor het rustsignaal op 2-0. Na tactisch bijsturen en een snelle aansluitingstreffer (door Ben Yaghlane op voorzet van Wout Van Poucke in eigen doel gedevieerd) leek een puntendeling in de maak. Die kwam er ondanks een betere tweede helft (waarin wit-zwart een zestal kansen creëerde) en na een niet gefloten strafschopfout op Neu (waarbij de grensrechter wel vlagde maar ref Dezomberg liet doorspelen) jammer genoeg niet. Een eerste nederlaag dus voor de KSVR-youngsters, voor wie maandag bij KVO een tweede van drie bekeropdrachten op de kalender prijkt.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten20′ Vanden Berghe (1-0), 39′ Bacanamwo (2-0), 58′ Ben Yaghlane (owngoal, 2-1)
AFC TubizeDe Jonghe, Ben Yaghlane, Vanden Berghe, Questel, Mukota (81′ Christiaens), Musolino, D’Errico (65′ Rucquois), Lisot (35′ Aragon), Bacanamwo, Dutrieux en Wuyts
KSV RoeselareSabbe, J. Van Poucke, Voluzolo, Kompany (46′ Lekhechine), Devos, Wheaton, Houthoofd, Buyssens (80′ Vandeweghe), Neu, J. Van Poucke en Amini
ScheidsrechterDezomberg
Gele kaartenBacanamwo (T), Devos, D’Errico (T), Wheaton, Wuyts (T), Ben Yaghlane (T), Neu
Rode kaarten80′ Dutrieux (T), 86′ Neu (R – 2x geel)