Wedstrijdverslag

Van een studieronde bleek in het duel tussen de nummers 4 en 2 met vier snelle treffers (waaronder langs KSVR-zijde eentje van Emile Samyn en een door Jonathan Okita omgezette strafschop na een overtreding op Jakolis) weinig sprake. In een voor wit-zwart wat tegenvallend derde kwartier bracht bezoeker Jacquemart de Leuvenaars met zijn derde van de avond op 2-3.

Goals van de ingevallen Sammy Vandeweghe (2x) en een tweede doelpunt van Jonathan Okita zorgden er na een ware spektakelpot voor dat de buit dan toch op Schiervelde bleef. Een zege die de beloften na een zes op zes in eigen huis op een met OH Leuven en Cercle Brugge gedeelde tweede plaats brengt (op één punt van komend tegenstander Union).

Wedstrijdgegevens

Doelpunten4′ Jacquemart (0-1), 11′ Samyn (1-1), 15′ Okita (2-1, strafschop), 18′ Jacquemart (2-2), 35′ Jacquemart (2-3), 68′ Vandeweghe (3-3), 72′ Okita (4-3), 88′ Vandeweghe (5-3)
KSV RoeselareSabbe, Li, Devos (67′ Vandeweghe), Kompany, W. Van Poucke, Sun (76′ Lekhechine), Houthoofd, Okita, Bochet, Jakolis (62′ Voluzolo) en Samyn (62′ Belhafat)
OH LeuvenSuederick, Peeters (75′ Giglia), Gillekens (67′ Smars), Libert, Delporte, Mertens, Lokando, Durieux, Laurent (67′ Bambi Nzanga), Bounou en Jacquemart
Gele kaartenPeeters (L), Gillekens (L), Li
Rode kaart80′ Bochet
ScheidsrechterDe Clercq