[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Van een studieronde bleek in het duel tussen de nummers 4 en 2 met vier snelle treffers (waaronder langs KSVR-zijde eentje van Emile Samyn en een door Jonathan Okita omgezette strafschop na een overtreding op Jakolis) weinig sprake. In een voor wit-zwart wat tegenvallend derde kwartier bracht bezoeker Jacquemart de Leuvenaars met zijn derde van de avond op 2-3.

Goals van de ingevallen Sammy Vandeweghe (2x) en een tweede doelpunt van Jonathan Okita zorgden er na een ware spektakelpot voor dat de buit dan toch op Schiervelde bleef. Een zege die de beloften na een zes op zes in eigen huis op een met OH Leuven en Cercle Brugge gedeelde tweede plaats brengt (op één punt van komend tegenstander Union).
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]4′ Jacquemart (0-1), 11′ Samyn (1-1), 15′ Okita (2-1, strafschop), 18′ Jacquemart (2-2), 35′ Jacquemart (2-3), 68′ Vandeweghe (3-3), 72′ Okita (4-3), 88′ Vandeweghe (5-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Sabbe, Li, Devos (67′ Vandeweghe), Kompany, W. Van Poucke, Sun (76′ Lekhechine), Houthoofd, Okita, Bochet, Jakolis (62′ Voluzolo) en Samyn (62′ Belhafat)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=”]Suederick, Peeters (75′ Giglia), Gillekens (67′ Smars), Libert, Delporte, Mertens, Lokando, Durieux, Laurent (67′ Bambi Nzanga), Bounou en Jacquemart[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Peeters (L), Gillekens (L), Li[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaart[/av_cell][av_cell col_style=”]80′ Bochet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]De Clercq[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]