[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
In een wedstrijd die aan een hoog tempo begon wist een piepjong KSVR (trainer Vercamp bracht op De Schorre liefst zes jongens van zeventien aan de aftrap) het eerste kwartier zonder al te grote problemen door te komen. Na een aaneenschakeling van net-niet-pogingen langs beide kanten was de eerste echte kans er eentje voor Joren Van Poucke, die na twintig minuten een hoekschop van aanvoerder Houthoofd op het kader knikte. Ook Buyssens (gepareerd door Hollebeke) kon in een daaropvolgende fase niet besluiten, waardoor ondanks het evenwichtige spelbeeld vooral de thuisploeg met een 0-0-ruststand niet aan het mopperen mocht.

Lukte het wit-zwart voor de break vlot om de Oostendse druk af te houden, dan waren de eerste prikjes na de koffie (Segbia vanop afstand over en een door Van Cauwenberge gestopte ren van Peremans) er nu wel twee van de thuisploeg. Opnieuw zonder gevolg, tot de aan de rust ingevallen Gauthier Willemyns (na een actie langs Okita, Van Poucke en Buyssens) de nul van het bord trapte en de bezoekers zo van een nieuwe bekerstunt deed dromen. Een kunstje die de jonge spits op tien minuten voor tijd nog eens herhaalde en er zo voor zorgde dat de tot dusver perfecte zes op zes (op een mogelijkheid voor D’haese na) niet meer in gevaar kwam.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]68′ Willemyns (0-1), 81′ Willemyns (0-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KV Oostende[/av_cell][av_cell col_style=”]Hollebeke, Bushiri, Benvindo, Seron, Boujouh (77′ D’haese), Van de Wiele, Van der Heyden, Bataille (85′ Verbeke), Neuvroen, Segbia en Peremans (73′ Carels)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Cauwenberge, J. Van Poucke, Devos, Verbrugge, Li (46′ Willemyns), Ballegeer, Wheaton, Vandeweghe (69′ Biesbrouck), Houthoofd, Buyssens (85′ Balde) en Okita (87′ Ryckeman)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Ballegeer, Van der Heyden (O), Bataille (O), [/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Zeebroek[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]