[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Trainer Mercier greep voor de wedstrijd tegen de nummer twee terug naar de basiself van vorige week tegen Cercle, op één uitzondering na. Cornet – die er in de bekermatch tegen Eupen voor het eerst vanaf de aftrap bij was – behield zijn plaats in de elf, waardoor Van Acker naar de bank verdween.

In een partij die met wisselend balbezit begon, zorgde een vrije trap van Kis (in het zijnet) voor de eerste opwinding. De openingsgoal was er ondanks een vrij evenwichtig matchbegin (zo kwam KSVR goed weg bij een carambole na een hoekschop en besloot Kis na een steekbal van Godwin aan de overkant op Sadin) eentje voor de bezoekers toen Rasjel profiteerde van een bal die van de voet van Lépicier sprong en de Union-speler de bal in doel werkte. Op achtervolgen dus, wat tegen de niet onaardig meevoetballende Brusselaars geen makkelijke karwei beloofde te worden.

Met Van Eenoo voor Seoudi en wat later ook Brouwers voor Cornet leek KSVR in de tweede helft van meet af aan naar voren te trekken. Iets wat met een schot van Kehli een half uur voor tijd op een haar na werd beloond toen de bal via Brouwers tegen de onderkant van de lat caprioleerde. De bezoekers moesten zich nu tot verdedigen beperken. Met twee goals in drie minuten (Davy Brouwers op voorzet van Kis en Maël Lépicier na een corner van Lecomte) kreeg een dominant Roeselare diep in de tweede helft uiteindelijk toch waar het recht op had. Een derde competitiezege waar ondanks nog twee bezoekende prikjes in extra tijd weinig op af te dingen viel.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
slider24092016
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]36′ Rajsel (0-1), 68′ Brouwers (1-1), 71′ Lépicier (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Kis, Godwin (90′ Ibou), Lépicier, Seoudi (46′ Van Eenoo), Lecomte, Kehli en Cornet (57′ Brouwers)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Union St.-Gilloise[/av_cell][av_cell col_style=”]Sadin, Mpati, Martens (46′ Perdichizzi), Neels, Cabeke, Morren, Wallaert (74′ Zitte), Aguemon (69′ Massengo), Da Silva, Rajsel en Mombongo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Mpati (U), Lépicier[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Hmabrouck, Lescalier, Symons, Scroyen[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[/av_one_full][av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]