Voor de derde keer dit seizoen slaagde KSV Roeselare erin om een scheve situatie in eigen huis om te buigen in puntengewin. Tegen Union Saint-Gilloise werd het 2-1. Lees de reacties van Davy Brouwers en Carlo Damman en bekijk de video met Maël Lépicier.

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-1grpaa’]
[av_progress_bar title=’Reacties na KSV Roeselare – Union Saint-Gilloise’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue83c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-cxndvm’]

[/av_progress]

29903814485_7a4ed15708_oDavy Brouwers: “Ja, ik ben zeker dat ik het doelpunt heb gemaakt, ook al riep de stadionomroeper de naam van ‘Carlo Damman’ (lacht). Dit doelpunt is voor mij een grote opluchting, omdat ik de voorbije weken op de bank heb gezeten en niet mocht spelen. Toen ik mocht invallen heb ik getoond dat ik er ben en getracht mijn kwaliteiten te laten zien.”

“De eerste helft was erg gesloten. Er waren weinig kansen en het was al meteen duidelijk dat de wedstrijd pas op het einde zou beslist worden. We slikten echter een oerdom tegendoelpunt en kwamen zo ongelukkig op achterstand. In de tweede helft hadden we dan het betere van het spel, mede door het inbrengen van Lukas (Van Eenoo). Hij is iemand die een perfecte pass kan geven tussen de linies, waar ik dan moet lopen.”

“Volgende week gaan we naar Lierse SK, voor een onvervalste topper in de Proximus League. We hebben heel wat kwaliteit in deze groep en er zijn mogelijkheden in die wedstrijd. De recente 9 op 9 geeft alvast een goed gevoel. Hopelijk zijn de supporters massaal aanwezig.”

29820585291_cb3c3d1d84_oCarlo Damman: “Het tegendoelpunt was te vermijden. Dit had puur te maken met concentratie. We zullen er niet altijd in slagen om zo’n scheve situatie nog recht te zetten en dus moeten die fouten eruit. Nochtans waren we als ploeg goed aan de wedstrijd begonnen. En neen, ik ben niet de doelpuntenmaker (lacht). Ik ben in ieder geval wel blij met de driepunter.”

“Ik kijk al uit naar de topper van volgende week tegen Lierse. We kunnen dichterbij sluipen en we leven met vertrouwen naar de topper toe. We zijn alvast niet de mindere ploeg uit de reeks en moeten nu bewijzen dat we het verdienen van op die plaats te staan.”

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-b2jeki’]
[av_progress_bar title=’Persconferentie KSVRTV’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-913l3m’]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=FEx2n5vqZRc’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-7o2402′]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-5f9sxe’]
[av_progress_bar title=’Nabeschouwingen KSVRTV’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-4s7wdu’]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=JBwZajPlcz0′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-2u3w6q’]