Ondanks een  veelvoud aan uitgespeelde kansen kwam gisteren na een 2-3-nederlaag tegen een uitgekookt KAS Eupen een einde aan de wit-zwarte bekercampagne. Lees de reacties van Samy Kehli en Carlo Damman en bekijk de video met Lukas Van Eenoo.

 

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-v4t3a’]
[av_progress_bar title=’Reacties na KSV Roeselare – KAS Eupen’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue83c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-7dng9y’]

[/av_progress]

29806001666_eb23c37f38_oSamy Kehli: “Wat hebben we vandaag een mooie wedstrijd gespeeld. We kregen ontzettend veel kansen in de eerste helft. Zelfs bij de achterstand bleven we volop mogelijkheden creëren. Ook in de tweede helft gingen we door op dat elan. Helaas slikten we een vermijdbaar tweede tegendoelpunt en was de bezoekende doelman in bloedvorm. Hij hield zeker 10 grote kansen uit zijn doel.”

“We moeten vooral het goede collectief onthouden en het dominante spel dat we speelden meedragen naar onze volgende wedstrijden in de competitie. We hebben deze wedstrijd aangepakt zoals elke andere wedstrijd, maar zaterdag tegen Union Saint-Gilloise is het toch nog nét iets belangrijker. We willen de drie punten thuis houden. Of dat zal lukken? Dat moet. De dynamiek zit goed en we zijn klaar om aan de prestaties van de voorbije weken een vervolg te breien.”


29805999706_3a3d539f12_oCarlo Damman:
 “We kunnen de beker met opgeheven hoofd verlaten. Nu overheerst de teleurstelling, omdat de wedstrijd echt alle kanten uit kon, maar we mogen trots zijn op onze prestatie. We lagen helemaal niet onder, integendeel. En dat tegen een eersteklasser. Al moet ik er wel meteen bij zeggen dat we in de toekomst wel wat efficiënter moeten zijn. We hebben te veel kansen nodig om te scoren. ”

“Dit Eupen mag vooral haar kwalificatie voor de volgende ronde toeschrijven aan hun jonge en grote doelman. Hij was vandaag bijna niet te kloppen. We waren er nochtans op gebrand om een goede bekercampagne te spelen, maar nu moet de focus terug op de competitie, te beginnen met zaterdag tegen Union.”

“Een wedstrijd waar hopelijk opnieuw heel wat volk voor komt opdagen. Ik voelde vandaag bijvoorbeeld dat het publiek ondanks de nederlaag achter ons bleef staan. Dat doet deugd. Ik heb daar altijd een beetje schrik voor, maar we hebben ze wel iets kunnen laten zien. Hopelijk een 9 op 9!”

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-5fqazq’]
[av_progress_bar title=’Nabeschouwingen KSVRTV’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-3u9492′]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=zbf3pfLlafo’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-327tdi’]