Deze namiddag pakte wit-zwart met een knappe 1-2-zege bij leider Lommel de eerste driepunter in een tot dusver razend spannend seizoen. Lees de reacties van Marin Jakolis en Baptiste Schmisser en bekijk het verslag van de persconferentie met trainers Karel Fraeye en Arnauld Mercier.

 

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-8kyqbk’]
[av_progress_bar title=’Reacties na Lommel United – KSV Roeselare’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue83c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-77iw8w’]

[/av_progress]

jakolisTevreden gezichten natuurlijk na de wedstrijd en de eerste seizoenszege. Marin Jakolis had een voet in beide KSVR-goals en glunderde dan ook: “Na de dramatische wedstrijd van vorige week moesten wij wel iets rechtzetten, en gelukkig hebben we dit vandaag kunnen doen. De 4-1 kwam keihard aan, maar we konden het vandaag gelukkig van ons afspelen. We speelden compacter en konden op de juiste momenten toeslaan.”

“Voor mij was het de eerste keer dat ik aan de aftrap verscheen, en ik was dan ook op een goede prestatie gebrand. Bij het eerste doelpunt kon ik de bal deviëren tussen paal en keeper, en gelukkig stond Saviour op de goede plaats om af te werken. Bij de tweede goal kon ik mijn snelheid  optimaal benutten om Samy van de assist te voorzien. Hopelijk betekent dit voor ons nu de echte start. Volgende week krijgen we Cercle over de vloer, en hopelijk kunnen we dan ook met de eerste thuiszege uitpakken om helemaal mee te zijn.”

“Zelf voel ik me uitstekend in mijn sas bij KSVR. Het is een warme club, en ik word er door heel vriendelijke mensen omringd.”


schmisserBaptiste Schmisser:
“Wat een verschil tussen mijn eerste en mijn tweede match voor KSVR. Voor we vorige week goed en wel beseften dat we op het terrein stonden was het al 3-0. En dat voor een team met vele  nieuwe mensen, dat sowieso nog zou moeten zoeken naar de goeie posities. Daar kregen we dus simpelweg de kans niet toe. Vandaag gelukkig wel. In een enigszins ander systeem konden we iets rustiger voetballen, en we scoorden dan ook nog twee keer uit niet al te veel kansen. Daarna voetbalden we wel niet meer goed genoeg. We zochten te vaak ons heil in de lange bal richting Kehli en daar moeten we zeker nog een beetje aan werken.”

“Zelf ben ik heel blij dat ik weer kan spelen. Fysiek is het wel nog een beetje moeilijk, maar dit kan maar verbeteren door speelminuten op te doen. Volgende week speel ik voor het eerst voor eigen publiek, en ik hoop dat we tegen Cercle kunnen knallen.”

 

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-5afbs0′]
[av_progress_bar title=’Persconferentie KSVRTV’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-4ebf4g’]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=4OzcyI2Yn7o’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-315npc’]