[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Na de pandoering op Tubize gooide trainer Mercier met Jakolis, Zolotic en Grisez drie andere gezichten op de mat. Hij opteerde dit keer voor een 4-5-1, in de hoop vooral achterin de boel goed  gesloten te houden.

KSVR – in een mooie rode outfit – tikte de bal in de beginfase aardig rond. Het hield de Limburgers ook goed van het doel weg, en in het openingskwartier vielen dan ook geen doelkansen. Pas halfweg de eerste helft kwam er toch een eerste mogelijkheid, maar De Bruyn  schoot hoog over het doel van Biebauw. Aan de overkant kreeg Jakolis ruimte op rechts, maar hij stuurde zijn voorzet naar nergens en weg kans. Even later was het toch raak, opnieuw na een aanval langs rechts. Damman zette voor richting Jakolis, die zijn deviatie gestopt zag door de paal en/of doelman Bertrams, maar Saviour Godwin stond op de goeie plaats om de rebound in het dak van het doel te knallen.

De Limburgse reactie volgde met een kopbal van Schils op vrijschop van Berben, net naast het doel, gevolgd door een voor buitenspel afgekeurde goal van Scheelen. Even later moest Biebauw een schot van diezelfde Scheelen redden. Lommelse druk nu dus, en die resulteerde in de gelijkmaker toen de Roeselaarse verdediging verzuimde om een corner weg te werken en De Bruyn dankbaar aanvaardde.

De leiders hielden de pressing nog even aan, maar KSVR herstelde het evenwicht, dat zich uitte in de 1-1-ruststand.

Een goeie eerste helft dus, en ook na de rust hield KSVR mooi gelijke tred. Op het uur klom  het zelfs opnieuw op voorsprong. De thuisploeg nam een knullige vrije trap en de bezoekers maakten daarvan gebruik om een snelle counter op te zetten. Jakolis bediende Samy Kehli, die kalm bleef en Bertrams wist te verschalken.

Bij een volgende snelle uitbraak langs Godwin en Kehli kreeg de pas ingevallen Lecomte de kans om de match in een definitieve plooi te leggen, maar hij mikte naast. Aan de overkant kopte Lenaerts op corner van dichtbij over. Lommel grossierde nu trouwens in hoek- en vrijschoppen en er hing dan ook constant dreiging in de lucht. De Bruyn dook plots helemaal vrij op aan de tweede paal, maar schoof naast. 1-2 nog na 90 minuten, waarna nog vier lange minuten blessuretijd volgden. Nog vier minuten nagelbijten dus, maar de verdediging hield stand en de eerste zege van het seizoen was een feit.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
slider11092016
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]25′ Godwin (0-1), 36′ De Bruyn (1-1), 59′ Kehli (1-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Lommel United[/av_cell][av_cell col_style=”]Bertrams, Goossens, Neven, Lenaerts, Cauwenberg, Schils, Gueroui (69′ M’Barki), Scheelen (62′ Gaethofs), Berben (62′ Adesanya), De Bruyn en Maletic[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Grisez (80′ Raes), Jakolis (62′ Lecomte), Lépicier, Van Acker, Seoudi, Godwin (74′ Ibou) en Kehli[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Zolotic, Van Acker, Lépicier, Lecomte,Maletic (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechters[/av_cell][av_cell col_style=”]Daemen, Senecaut, Vanpoucke en De Naeyer[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[av_heading heading=’Reacties na Lommel United – KSVR’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Tevreden gezichten natuurlijk na de wedstrijd en de eerste seizoenszege. Marin Jakolis had een voet in beide KSVR-goals en glunderde dan ook: “Na de dramatische wedstrijd van vorige week moesten wij wel iets rechtzetten, en gelukkig hebben we dit vandaag kunnen doen. De 4-1 kwam keihard aan, maar we konden het vandaag gelukkig van ons afspelen. We speelden compacter en konden op de juiste momenten toeslaan.”

“Voor mij was het de eerste keer dat ik aan de aftrap verscheen, en ik was dan ook op een goede prestatie gebrand. Bij het eerste doelpunt kon ik de bal deviëren tussen paal en keeper, en gelukkig stond Saviour op de goede plaats om af te werken. Bij de tweede goal kon ik mijn snelheid  optimaal benutten om Samy van de assist te voorzien. Hopelijk betekent dit voor ons nu de echte start. Volgende week krijgen we Cercle over de vloer, en hopelijk kunnen we dan ook met de eerste thuiszege uitpakken om helemaal mee te zijn.”

“Zelf voel ik me uitstekend in mijn sas bij KSVR. Het is een warme club, en ik word er door heel vriendelijke mensen omringd.”

Baptiste Schmisser: “Wat een verschil tussen mijn eerste en mijn tweede match voor KSVR. Voor we vorige week goed en wel beseften dat we op het terrein stonden was het al 3-0. En dat voor een team met vele  nieuwe mensen, dat sowieso nog zou moeten zoeken naar de goeie posities. Daar kregen we dus simpelweg de kans niet toe. Vandaag gelukkig wel. In een enigszins ander systeem konden we iets rustiger voetballen, en we scoorden dan ook nog twee keer uit niet al te veel kansen. Daarna voetbalden we wel niet meer goed genoeg. We zochten te vaak ons heil in de lange bal richting Kehli en daar moeten we zeker nog een beetje aan werken.”

“Zelf ben ik heel blij dat ik weer kan spelen. Fysiek is het wel nog een beetje moeilijk, maar dit kan maar verbeteren door speelminuten op te doen. Volgende week speel ik voor het eerst voor eigen publiek, en ik hoop dat we tegen Cercle kunnen knallen.”
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_one_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”][/av_one_fifth]