[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Samyn, Lépicier en recente nieuwkomers Schmisser en Godwin verschenen voor het eerst aan de aftrap in een dus grondig gewijzigde opstelling. De verliezer van de match wachtte de rode lantaarn, en de belangen waren dus groot.

Al in de eerste minuut liet debutant Godwin zich opmerken met een prima schot, dat door Beunardeau in corner gewerkt werd. Een corner die echter een doelpunt van de thuisploeg inleidde: de verdediging werkte de bal onmiddellijk weg richting Keita, die wel heel ver mocht oprukken en Biebauw kansloos liet met een schicht in de winkelhaak. En het werd nog erger: de KSVR-verdediging kreeg de bal niet goed weg, Babic mikte op de paal en Keita kon de rebound binnenwerken. 2-0 dus na amper vijf minuten. En nog voor de tiende minuut volgde nummer drie, toen Babic een vrijschop over de muur in de winkelhaak deponeerde. Match al gespeeld voor hij goed en wel begonnen was dus.

KSVR probeerde nog wel te achtervolgen. Van Acker knalde vanop afstand naast. Maar verder moest wit-zwart vooral lijdzaam toezien hoe Tubize rustig domineerde in een partij zonder enige resterende spanning. In een geharrewar kwam Samyn nog dicht bij een eerredder, maar de bal werd in corner gewerkt. Met een droge 3-0 en de kopjes naar beneden naar de kleedkamers dus…

De tweede helft begon opnieuw met een goed KSVR-schot, dit keer van de voet van Kis, maar weer bracht Beunardeau redding. En opnieuw volgde daarop een vlug thuisdoelpunt. De gammele Roeselaarse verdediging werd simpel opengereten en Keita bood Diallo nummer vier aan. In wat ondertussen een veredelde oefenwedstrijd was, werd een kopbalgoal van Amallah afgekeurd wegens buitenspel. Aan de overzijde lukte de pas ingevallen Marin Jakolis de eerredder toen hij zich mooi voorbij een thuisverdediger wurmde en in de hoek besloot.

Kort daarna appelleerden de bezoekers voor strafschop na handspel in de thuisverdediging maar scheidsrechter D’Hondt wilde van geen liefde weten. Waarna de partij rustig naar het einde kabbelde en KSVR met een troosteloze nederlaag huiswaarts moest.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
slider04092016
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]2′ Keita (1-0), 5′ Keita (2-0), 10′ Babic (3-0), 49′ Diallo (4-0), 66′ Jakolis (4-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=”]Beunardeau, Dudouit, Fabre, Touré, Pires, Keita, Ba, Betsch, Babic (83′ Garlito), Amallah (63′ Laurent) en Diallo (76′ Lefaix)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Lépicier, Kis, Lecomte (65′ Cornet), Van Acker, Seoudi (76′ Van Eenoo), Godwin (65′ Jakolis), Kehli en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Ba (T), Schmisser, Damman, Jakolis, Touré (T)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]D’Hondt[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Reacties na AFC Tubize – KSVR’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[/av_one_full][av_textblock size=” font_color=” color=”]
saviourSaviour Godwin: “Ik voelde me bij mijn debuut onmiddellijk in mijn sas, en kon dit demonstreren met een schot dat door de keeper gered moest worden. Helaas kregen we onmiddellijk daarna drie tegendoelpunten op rij te slikken, en toen was het natuurlijk al  over en out. Heel spijtige zaak alleszins. Voor ons was het misschien nog even zoeken met de vele nieuwe spelers, maar de fouten moeten er in elk geval zo vlug mogelijk uit.”

“Na een weekje voel ik me alleszins al goed thuis bij  mijn nieuwe club. Hopelijk blijft dit zo, maar natuurlijk moeten we vanaf nu wel resultaten kunnen pakken.”

Samy Kehli: “Een reactie? Ik denk dat het weinig zin heeft om met woorden te reageren na een match waarin je na tien minuten al met 3-0 in het krijt staat. Het zal met daden op het veld  moeten gebeuren!”
[/av_textblock]