[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Voor deze eerste derby van het seizoen kwam Kis terug als linksachter in de plaats van Grisez, terwijl Lecomte de geblesseerde Jakolis verving. KSVR begon de partij met flink wat balbezit en creëerde ook de eerste kans toen Godwin zicb op links kon vrijmaken. Lentz redde echter met de voet.

De snelle Godwin zorgde ook voor de  volgende opschudding, maar Lecomte kon te weinig aanvangen met zijn voorzet. KSVR bleef de dominerende ploeg en alweer Godwin, op aangeven van Kehli, kende pech toen zijn schot op de paal strandde. Ook de volgende kans was voor de thuisploeg, maar Kehli kopte de voorzet van Van Acker naast. In het eerste half uur dus alleen maar wit-zwarte dreiging, echter zonder goals.

Na een schermutseling voor doel en een missertje van Lentz werd een schot van Schmisser door  een verdediger alsnog in corner afgeblokt. Aan de overkant was het plots wel raak, uit de allereerste bezoekende kans van de match: de KSVR-verdediging kreeg de capriolerende bal niet weg op een corner en via Haroun ging het leer in doel. Op een diefje, maar de 0-1  op het bord. Iets wat een aangeslagen KSVR voor de rust  niet meer te boven kwam.

Na de rust moest wit-zwart op zoek naar de schwung van ervoor. De eerste kans was nu voor Cercle: hun Kis kanjerde hoog  over vanop randje strafschopgebied. KSVR moest nu openingen zoeken in een stevige groen-zwarte muur. Een goal van Kehli werd afgekeurd wegens buitenspel. Even later mikte dezelfde Kehli naast.

Met de achterstand in heet hoofd liepen de Roeselaarse acties nu minder gestroomlijnd dan voor de rust en het was hopen op een bal die goed viel. Iets over halfweg de tweede helft kwam de oververdiende gelijkmaker er toch: Kevin Kis verraste vriend en vijand door een vrijschop vanop de zijkant rechtstreeks te trappen en perfect in de winkelhaak te krullen.

KSVR stond nu weer helemaal overeind en ging op zoek naar een tweede treffer en de eerste thuiszege. Kis probeerde zijn vrijschopvariante nog eens, maar dit keer stond Lentz paraat. Een goeie vijf minuten voor tijd rolde KSVR de Cercle-verdediging nog eens op, Kehli stuurde de bal mooi binnendoor richting Saviour Godwin, die het leer mooi in de hoek mikte.

Cercle speelde nu nog even alles of niets, maar de Roeselaarse verdediging hield stand en de verdiende eerste thuiszege was een feit.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
slider2bis18092016
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]38′ Haroun (0-1), 70′ Kis (1-1), 86′ Godwin (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Kis (83′ Grisez), Lecomte, Van Acker (50′ Cornet), Lépicier, Godwin (89′ Van Eenoo), Seoudi en Kehli[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Cercle Brugge[/av_cell][av_cell col_style=”]Lentz, Khchab (87′ Diallo), Dewaele, Bourdin, Vanbelle, Fabris, Maertens, Yagan, Haroun, Soumah (72′ Naudts) en Kis (68′ Diarra)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Fabris (C), Kehli, Bourdin (C), Diarra (C), Godwin[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechters[/av_cell][av_cell col_style=”]Put, Blaise, De Coninck, Smeets[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full][av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Nabeschouwingen’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]