Voorbeschouwing Lommel United – KSV Roeselare

Zondag om 16 uur speelt KSVR op verplaatsing naar Lommel United voor de 5de speeldag in de Proximus League 2016-2017. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Soevereinpark in Lommel en zal op gang worden gefloten door Bert Daemen, bijgestaan door Nick Senecaut, Tom Vanpoucke en 4de official Dieter De Naeyer.

De jongens uit de provincie Limburg eindigden vorig seizoen op de 8ste plaats in Tweede Klasse. KSVR verloor er toen met 2-0. Nu spelen de wit-groenen net als KSVR in 1B en staan daar voorlopig op de 1ste plaats met 8 punten. Op de vorige speeldag werd 1-1 gespeeld tegen Cercle Brugge.

KSVR kan een mooi resultaat gebruiken om de troepen te motiveren na de 2 op 12 van de competitiestart en de pijnlijke nederlaag van afgelopen week. KSVR-Supporters kunnen meereizen naar in de supportersbussen: vertrek zondag om 12 uur op Schiervelde (inschrijven: 0496/14 11 69). De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens dit belangrijk duel in de Limburgse Kempen.

De wedstrijd is uiteraard ook LIVE te bekijken op Proximus TV.

zondag 11 september 2016

16u

Soevereinstadion

Bewolk | 24 °C

Selectie

KSV Roeselare: Biebauw, Brouwers, Coppens, Cornet, Damman, Grisez, Ibou, Jakolis, Kehli, Kis, Lecomte, Lepicier, Raes, Saviour, Schmisser, Seoudi, Van Acker, Van Eenoo, Zolotic.

Schorsingen

Geen

Blessures

Onbekend

Ticketinfo

Tickets voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar aan de loketten.

Extra
  • Vergeet niet om nog snel je abonnement aan te schaffen! Je kan de openingsuren van het secretariaat hier raadplegen.
Scheidsrechters
Bert Daemen

Bert Daemen

Scheidsrechter
Nick Senecaut

Nick Senecaut

Assistent-scheidsrechter
Tom Vanpoucke

Tom Vanpoucke

Assistent-scheidsrechter
Dieter De Naeyer

Dieter De Naeyer

Vierde official
Locatie

Adres

Lommel United
Soevereinstadion
Speelpleinstraat 20
3920 LOMMEL

Aftrap van de wedstrijd
0Dagen0Uren0Minuten0Seconden