[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
In een heruitgave van het bekertreffen van vorig jaar (toen haalde wit-zwart het met 3-0) waren het dit keer de jongens van bezoekend trainer Vermant die na goals van De Kuyffer (na balverlies bij wit-zwart en na een voorzet vanop links) en Verwerft (op de counter) met de winst aan de haal mochten. Langs Roeselare-kant botsten onder meer Samyn en Jakolis op een voortreffelijk keepende Gabriel. Een eerste bekernederlaag voor KSVR dus, dat eerder tegen eersteklassers Moeskroen (4-1) en Oostende (0-2) een knappe zes op zes pakte en dat zo (als tweede in een poule van vier) samen met de Bruggelingen naar de volgende ronde mag.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]3′ De Kuyffer (0-1), 7′ De Kuyffer (0-2), 87′ Verwerft (0-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Sabbe, J. Van Poucke, Devos (76′ Balde), Verbrugge, Li, Sun, Wheaton (56′ Belhafat), Vandeweghe, Houthoofd, Jakolis (67′ Willemyns) en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Club Brugge KV[/av_cell][av_cell col_style=”]Gabriel, De Clerck, Masangu, Verwerft, Vanmaele (46′ Van Oudenhove), Gurler (69′ Vankerkhoven), Lukinga Bina Lemba (80′ Karkache), Lavia, Gashi, Declerck en De Kuyffer (72′ Fadiga)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Declerck[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]De Cuyper[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]