Wedstrijdverslag

In een heruitgave van het bekertreffen van vorig jaar (toen haalde wit-zwart het met 3-0) waren het dit keer de jongens van bezoekend trainer Vermant die na goals van De Kuyffer (na balverlies bij wit-zwart en na een voorzet vanop links) en Verwerft (op de counter) met de winst aan de haal mochten. Langs Roeselare-kant botsten onder meer Samyn en Jakolis op een voortreffelijk keepende Gabriel. Een eerste bekernederlaag voor KSVR dus, dat eerder tegen eersteklassers Moeskroen (4-1) en Oostende (0-2) een knappe zes op zes pakte en dat zo (als tweede in een poule van vier) samen met de Bruggelingen naar de volgende ronde mag.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten3′ De Kuyffer (0-1), 7′ De Kuyffer (0-2), 87′ Verwerft (0-3)
KSV RoeselareSabbe, J. Van Poucke, Devos (76′ Balde), Verbrugge, Li, Sun, Wheaton (56′ Belhafat), Vandeweghe, Houthoofd, Jakolis (67′ Willemyns) en Samyn
Club Brugge KVGabriel, De Clerck, Masangu, Verwerft, Vanmaele (46′ Van Oudenhove), Gurler (69′ Vankerkhoven), Lukinga Bina Lemba (80′ Karkache), Lavia, Gashi, Declerck en De Kuyffer (72′ Fadiga)
Gele kaartenDeclerck
Rode kaarten/
ScheidsrechterDe Cuyper