Op zondag 6 november 2016 speelt KSV Roeselare om 16u00 op Schiervelde tegen R Antwerp FC. Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseren we terug een Food&Foot. Het concept is heel simpel, maar vooral, heel lekker. Je zakt met een lege maag af naar Schiervelde, je slaat hier de nodige energie op en daarna supporter je uit volle borst voor stamnummer 134.

Voor de wedstrijd tegen R Antwerp FC staat er steak à volonté met frietjes op het menu. Je krijgt er ook een aperitief met hapjes bovenop. Inschrijven kan je voor 20,00 EUR indien je houder bent van een abonnement of ticket voor de wedstrijd. Geen abonnement of ticket? Dan betaal je 25,00 EUR maar zit er tussen je portie frieten een ticket voor de wedstrijd. De Food&Foot start om 13u00.

Klaar voor een mooie zondag? Inschrijven en meer info kan via deze pagina.

Opgelet: Wie zich inschrijft voor de Food&Foot ontvangt normaal automatisch een bevestigingsmail. Heb je deze mail nog niet ontvangen, schrijf dan nogmaals in of contacteer ann.van.poucke@ksvroeselare.be

PS: vergeet alvast al je wit-zwarte supportersattributen niet!