Komende zondag (16 oktober 2016) speelt KSV Roeselare om 12u30 op Schiervelde tegen AFC Tubize. Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseren we terug een Food&Foot. Het concept is heel simpel, maar vooral, heel lekker. Je zakt met een lege maag af naar Schiervelde, je slaat hier de nodige energie op en daarna supporter je uit volle borst voor stamnummer 134.

Voor de wedstrijd tegen AFC Tubize staat er kip aan ’t spit met frietjes op het menu. Inschrijven kan je voor 15,00 EUR indien je houder bent van een abonnement. Geen abonnement? Dan betaal je 20,00 EUR maar zit er tussen je portie frieten een ticket voor de wedstrijd.

Klaar voor een mooie zondag? Inschrijven en meer info kan via deze pagina.

Opgelet: Wie zich inschrijft voor de Food&Foot ontvangt normaal automatisch een bevestigingsmail. Heb je deze mail nog niet ontvangen, schrijf dan nogmaals in of contacteer evert.stroobant@ksvroeselare.be

PS: vergeet alvast al je wit-zwarte supportersattributen niet!