Daarnet bereikte ons het droevige nieuws dat materiaalmeester Gilbert Reynaert overleden is. Gilbert was al decennia lang een enthousiaste medewerker van KFC Roeselare, en na de fusie van KSV Roeselare.

Op ‘de Zoete Pinte’ hield hij jarenlang de kantine open, samen met zijn vrouw Godelieve (die vier jaar geleden overleed). Na de fusie verhuisden ze mee naar Schiervelde waar ze zich ontpopten tot manusjes-van-alles. Gilbert werd er materiaalmeester voor zowel de eerste ploeg als de jeugd en was zo elke dag aanwezig op KSV Roeselare en op alle wedstrijden van het eerste elftal. Voor wie ooit op Schiervelde geweest is, zal Gilbert ongetwijfeld een bekend gezicht zijn.

Langs deze weg willen we alle familie en vrienden van Gilbert veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode en willen we Gilbert ook ongelooflijk hard bedanken voor zijn inzet voor stamnummer 134.

De begrafenisplechtigheid vindt plaats op maandag 24 oktober om 11 uur in de aula van het Uitvaartcentrum Werbrouck, Bruanestraat 27, Roeselare. Online condoleren kan via deze link naar het overlijdensbericht en de site van het uitvaartcentrum.

Oltegoare #voorgilbert !