We mogen weer dromen! KSV Roeselare won gisteren met 0-2 op bezoek bij leider Lierse SK. Lees de reacties van Wouter Biebauw en Lukas Van Eenoo en bekijk de video’s met trainers Eric Van Meir & Arnauld Mercier en met doelpuntenmaker Kevin Kis.

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-e9ja5a’]
[av_progress_bar title=’Reacties na K. Lierse SK – KSV Roeselare’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue83c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-cmd0by’]

[/av_progress]

30066028665_66bda77c9a_oWouter Biebauw: “Waar we de voorbije wedstrijden steeds op achterstand kwamen en nog moesten terug vechten, hebben we vandaag zélf de score geopend. Dat doet deugd. We hebben op het perfecte moment onze doelpunten gemaakt, ook in de tweede helft. Lierse kwam meer en meer opzetten, maar net op dat moment krulde Kevin (Kis) de bal in de winkelhaak.”

“Op zich hebben de Lierenaars weinig tot geen uitgespeelde kansen gehad. Na onze voorsprong hebben we er een beetje op gerekend om op de tegenaanval te spelen. Doordat ze het balletje goed lieten rondgaan, konden we een laag blok zetten en lag er op die manier lag wel ruimte op de counter. Een logisch scenario. Wij kwamen hier niet om het spel te maken, want Lierse is en blijft de leider.”

“De eerste keer dat we de nul konden houden, dat klopt. Maar het moest er een keer van komen. Dit is een beloning voor het werk van de ganse ploeg. We hebben ons allemaal dubbel geplooid en ik denk dat deze overwinning verdiend is.”

“Woensdag al krijgen we Lommel United over de vloer. De wedstrijden volgen elkaar snel op. Het is kwestie van niet zo veel na te denken en gewoon de volgende match aan te vatten. We voelen weinig druk en kunnen vrank en vrij spelen. Het is nu kwestie van dit vast te houden.”

29772038490_8829d6376c_oLukas Van Eenoo: “Een verdiende overwinning. We hebben deze beste kansen gehad en Lierse moest het vooral hebben van stilstaande fases en hoge voorzetten. We hebben onze taak goed volbracht en speelden een slimme partij. Vooraf had iedereen verwacht dat de Pallieters met zeven punten los op kop zouden komen en zo de periodetitel al half binnen bereik te hebben, maar wij hebben bewezen dat we in het klassement op onze plaats staan.”

“Het is fijn om met dit gevoel terug naar huis te rijden. We zijn voorzichtig in onze uitspraken, maar we stellen vast dat we kans maken op die eerste periode. Niet dat dit een doelstelling is, maar we blijven er wel voor gaan en zien dan waar we uitkomen. Het is nog een lange weg. Woensdag volgt meteen een nieuwe wedstrijd, lastig, maar we blijven geconcentreerd.”

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-bclmry’]
[av_progress_bar title=’Persconferentie KSVRTV’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-97bzvy’]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=R4WuYD6ktKk’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-t3q2m’]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-26i3i’]
[av_progress_bar title=’Nabeschouwingen KSVRTV’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-4uy2f2′]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=Hp6wX-uO1Xw’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-2qc80e’]