[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
KSVR startte met de elf die ook in Lierse aan de aftrap verschenen. De Limburgers jaagden van in het begin heel fel op de bal, zodat KSVR nauwelijks de kans kreeg om die rond te tikken. Op pas van Kehli kreeg Cornet na tien minuten een eerste kopkans, maar hij besloot naast.

Beide teams gaven elkaar geen millimeter ruimte en de kansen waren dan ook schaars. Op assist van opnieuw Kehli kon een bezoekende verdediger net voor de aanstormende Godwin onheil voorkomen. Het echte doelgevaar moest wel van een stilstaande fase komen en op corner van Kis kopte Baptiste Schmisser onhoudbaar in de hoek.

Even later moest Bertrams een verrassend afstandsschot van Kis in corner werken. De vlam zat nu in de pan en een enthousiast KSVR ging op zoek naar een tweede treffer. Toen Kehli tot tegen de achterlijn doordrong en de bal teruglegde, schoot Van Eenoo holderdebolder naast. 1-0 dus na een eerste helft waarin de bezoekers geen enkele keer in de buurt van Biebauw verschenen.

Kort na de rust moest Wouter wel voor de eerste keer in actie, op een schot van M’Barki. Een eerste kleine verwittiging, die meesterlijk beantwoord werd door KSVR: Godwin speelde het balletje binnendoor tot bij Mathieu Cornet, die met een stiftertje zijn eerste goal van het seizoen maakte. Nog geen gewonnen spel echter, want nauwelijks een minuut later miste Adesanya op een haar de aansluitingstreffer door van dichtbij nog net over te mikken.

Aan de overzijde kopte Godwin voorlangs op voorzet van Kis. Bertrams had een goede tussenkomst nodig op een scherpe voorzet van Cornet. Er kwam nu heel veel ruimte. Godwin probeerde zelf richting korte hoek, maar Bertrams redde. Ook met enkele andere mogelijkheden sprong KSVR iets te kwistig om, en toen Bertjens aan de overkant rakelings naast besloot, ontsnapte het aan de aansluitingstreffer.

Van Eenoo krulde een vrijschop nipt naast. Waarna de vijfde opeenvolgende Roeselaarse zege niet meer in gevaar kwam.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
slider05102016
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]32′ Schmisser (1-0), 51′ Cornet (2-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Kis, Lecomte (90′ Van Acker), Lépicier, Van Eenoo, Godwin (74′ Ibou), Kehli en Cornet (85′ Brouwers)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Lommel United[/av_cell][av_cell col_style=”]Bertrams, Neven, Lenaerts, Gueroui, Cauwenberg, Schils (74′ Maletic), Deferm (46′ Gaethofs), De Bruyn, Berben (65′ Bertjens), M’Barki en Adesanya[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Kis, Deferm (L), M’Barki (L), Neven (L), Lenaerts (L), Adesanya (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]D’Hondt[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full][av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Nabeschouwingen’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]