[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Het moet een eeuwigheid geleden zijn dat KSVR de tiende speeldag als leider kon aanvangen. Trainer Mercier deed dit met dezelfde ploeg die vorige woensdag gezwind Lommel opzijzette. Een ploeg die onmiddellijk op de proef gesteld werd, want na nog geen vijf minuten moest Biebauw al knap redden op een schot van Kostovski. KSVR, in het rood, reageerde met een kopbal van Cornet in de handen van Gillekens.

Beide teams opteerden voor verzorgd voetbal. Na een snelle Roeselaarse aanval kon Gillekens net voor Godwin een flankvoorzet van Kehli onschadelijk maken. Op een gelijkaardige voorzet kon Cornet de  bal niet voldoende controleren. Aan de overkant moest Biebauw in de voeten van Loemba. Even later was het toch raak voor de thuisploeg, toen de Roeselaarse rechterflank na balverlies in de opbouw helemaal open lag en Loemba daarvan gebruik kon maken om een assist van Azevedo te verzilveren.

KSVR moest nu op zoek naar het goeie spel van voor het tegendoelpunt, maar vond dit niet onmiddellijk wegens iets te veel balverlies. Op een scherpe Leuvense voorzet kon Schmisser nog net in corner werken. Biebauw moest een poging van Tabekou redden. OHL bleef tot aan de rust de dominante ploeg en KSVR moest dus met een achterstand richting kleedkamers.

Na de rust moest KSVR dus een oplossing vinden om zelf meer te kunnen dreigen en ondertussen niet op tegenaanvallen te lopen. Het begon met een wegens buitenspel afgekeurd doelpunt van Damman op voorzet van Kis. Een dreigende start dus en veel Roeselaars balbezit, maar het echte gevaar kwam er nog niet. Op aangeven van de pas ingevallen Ibou probeerde Lecomte het vanop afstand, maar Gillekens kon in corner werken. Na een knappe Roeselaarse aanval stond ook Ibou aan het kanon, maar weer redde Gillekens.

KSVR ging nu stevig drukken en kreeg een aantal hoekschoppen, die echter niets opleverden. Iets over halfweg de tweede helft kwam de gelijkmaker er plots toch, toen Maël Lépicier van ver op een afvallende bal schoot, zijn schot op een voet of been zeg afwijken en zo in de hoek van het lege doel zag dwarrelen. Even later leek Kehli op aangeven van Van Eenoo alleen op doel af te kunnen gaan, maar een toegesnelde thuisverdediger kon nog net ingrijpen.

Beide teams gingen nu nog volop voor de zege. Naar het einde toe kwam OHL weer feller opzetten en een schicht van Ngawa ging naast het doel van Biebauw. De score veranderde echter niet meer. Na vijf overwinningen op rij een gelijkspel dus dit keer voor KSVR, wat ook al mooi is op een moeilijke verplaatsing.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
slider09102016
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]24′ Loemba (1-0), 70′ Lépicier (1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=”]Gillekens, Ngawa, De Medina, Kocabas, Monteyne, Le Postollec, Simaeys, Azevedo (67′ Kindermans), Tabekou, Loemba en Kostovski[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Kis, Godwin (57′ Ibou), Lépicier, Lecomte, Van Eenoo (75′ Bochet), Kehli (82′ Jakolis) en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Daemen[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Zolotic, Le Postollec (L), Bochet,Jakolis[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full][av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Reacties na OH Leuven – KSVR’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Carlo Damman zag in de eerste minuut van de tweede helft zijn kopbalgoal afgekeurd worden wegens buitenspel, maar de offensieve rechtsback blikte toch tevreden terug. Carlo Damman: “Ik denk dat wij dik tevreden mogen zijn met de 7 op 9 in de heel drukke laatste week. Na het Leuvense doelpunt sloop een beetje twijfel in ons spel, maar de trainer wist ons tijdens de rust zoals steeds uitstekend op te peppen, en toen namen we het spel een stuk steviger in handen. Jammer van mijn afgekeurde goal. Ik zou de beelden eens moeten bekijken, maar hoe dan ook kan er nu toch niets meer aan veranderd worden. De verdiende gelijkmaker kwam er toch nog, en zo zitten we nu al aan zes wedstrijden op rij zonder verlies.”

“Dat laatste verlies was op Tubize, de ploeg die zondag naar Schiervelde komt afzakken en waarmee we zeker nog een eitje te pellen hebben. Toen lagen we na tien minuten immers al tegen de touwen, nu is het dus tijd voor sportieve revanche. Tubize lijkt achterin vrij kwetsbaar, maar is anderzijds een heel scherpe counterploeg, en wij zullen dus dubbel en dik op onze tellen moeten letten.”

Tegen zijn ex-club, waarmee hij ooit bijna topschutter werd in eerste klasse, maakte Ibou Sawaneh een heel verdienstelijke invalbeurt. Ibou: “Leuven maar al te goed kennende wist ik dat een zesde zege hier niet zomaar voor het grijpen zou liggen. Wat die mannen tijdens de eerste helft duidelijk aantoonden. Na de rust was het bij ons dus van moeten, en we slaagden er toch vrij goed in om hen op eigen helft terug te dringen en de gelijkmaker te scoren. Het belangrijkste vandaag was hier niet te verliezen, en daar zijn we goed in geslaagd. Nu moeten we zondag thuis tegen Tubize opnieuw met de zege zien aan te knopen!”

“Zelf moet ik vrij vroeg in de tweede helft invallen, en ik denk dat ik toch een nuttige rol kon spelen. Ik groei stilaan naar mijn goeie vorm toe, wat niet zo evident is met een duidelijk gebrek aan matchritme. Ik blijf me echter keihard inzetten en hoop dat ik mijn nut weldra helemaal kan bewijzen!”
[/av_textblock]