[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
KSVR mocht voor het eerst in de geschiedenis in het imposante Heizelstadion spelen. Davy Brouwers verving de geschorste Kehli, terwijl ook Zolotic en Godwin opnieuw aan de aftrap verschenen. Na een vrij lange studieronde was de eerste kans voor de thuisploeg, en het was ook meteen raak. De thuisploeg speelde de bal binnendoor tot bij Fixelles, die zich vrij kapte, en Biebauw met een lage schuiver te grazen nam.

KSVR had het moeilijk om de bal in de ploeg te houden, en kon zo nauwelijks voor gevaar zorgen. En toch kon het ook bij de eerste kans scoren: na een mooie een-twee met Van Eenoo bleef Davy Brouwers kalm en hij verschalkte de Uniondoelman met een gemeten schuiver. De bal ging nu beter rond, en even later kreeg Cornet een grote kans op aangeven van Kis, maar hij liet het leer te ver van de voet springen. Ook Godwin miste een mogelijkheid op de 1-2 toen hij van rond het strafschoppunt onbesuisd over het doel knalde op assist van Brouwers.

Na slecht inspelen van Biebauw was het alle hens aan dek in de Roeselaarse verdediging, maar ook Kaminiaris mikte hoog over. Aan de overzijde was het enkele minuten voor de rust plots wel weer raak toen Mathieu Cornet een momumentale blunder van Neels kon uitbuiten en het balletje mooi rond Saussez kon binnendraaien. Even later speelde Van Eenoo prima in op de mee opgerukte Damman, die zijn assist richting de volledige vrijstaande Cornet nog net in corner gewerkt zag. 1-2 bij de rust dus.

Na de rust ging Union onmiddellijk op zoek naar de gelijkmaker. Het kreeg enkele hoekschoppen op een rij en op één daarvan moest een KSVR-verdediger op de lijn redding brengen. Aan de overkant kopte Schmisser, eveneens op corner, rakelings naast.

Wit-zwart moest het balbezit nu aan de thuisploeg laten en kwam er te zelden goed uit. Na een forse tackle op Godwin kreeg thuiskapitein Vandiepenbeeck een tweede gele kaart en moest Union dus nog een halve helft met zijn tienen verder. KSVR eiste de bal nu weer op en op voorzet van Kis kopte Cornet op de lat.  Na een prachtige collectieve Roeselaarse aanval moest Saussez een pegel van Lecomte met de vuisten redden. Na een mooi crosspas van Van Eenoo ging Lecomte er nog eens vandoor, maar Saussez redde opnieuw.

Brute pech even later voor Brouwers toen hij zijn verrassende schot op de  paal zag ketsen. Zo bleef de spanning nog even in de match maar uiteindelijk ging KSVR toch de Heizelannalen in als matchwinnaar en blijft het mooi in het spoor van leider Lierse.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
slider24102016
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]14′ Fixelles (1-0), 23′ Brouwers (1-1), 41′ Cornet (1-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Union Saint-Gilloise[/av_cell][av_cell col_style=”]Saussez, Mpati, Neels, Martens, Vandiepenbeeck, Kaminiaris, Massengo, Morren, Fixelles (75′ Aoulad), Da Silva (62′ Aguemon) en Fauré (72′ Baherlé)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Kis, Godwin (82′ Van Acker), Lépicier, Lecomte, Van Eenoo, Brouwers (90′ Grisez) en Cornet (75′ Ibou)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Mpati (U), Cornet, Schmisser, Damman[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]66′ Vandiepenbeeck (U, 2 X geel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vermeiren[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV Persconferentie’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[/av_one_full][av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]