[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
KSVR startte met dezelfde ploeg als op de Heizel, bij Cercle waren er heel wat wijzigingen in het elftal. Na amper twee minuten klom wit-zwart al op voorsprong: Lecomte paste de bal met een beetje geluk tot bij Godwin, die breed legde tot bij kapitein Maël Lépicier, die van dichtbij zijn vierde van het seizoen kon scoren. Een droomstart dus voor de bezoekers.

Nog voor de tiende minuut kreeg Godwin op aangeven de vrije baan naar een tweede doelpunt, maar helemaal alleen op weg naar doel gleed hij domweg uit. Geen nood, want nog enkele minuten later krulde Kevin Kis een vrijschop perfect over de muur in de hoek van het doel, meteen ook het vierde doelpunt voor de linksback.

KSVR dus al vroeg op rozen, en het ving Cercle nu rustig op. Wit-zwart tikte de bal prima rond en wachtte geduldig op nieuwe kansen. Achterin klopte alles, zodat Biebauw zelden aan het werk moest. Eén keer moest hij buiten zijn doelgebied een bal voor een aanstormende Cerclespits wegkoppen. Aan de overkant kreeg Brouwers de bal niet goed onder controle en verspeelde zo een mooie kans op voorzet van Kis. Even later moest een harde knal van dezelfde Brouwers in corner gewerkt worden. Lentz redde een schuiver  van Cornet. 0-2 dus na een indrukwekkende eerste helft van KSVR-zijde.

De tweede helft begon met Roeselaars balbezit en een kans voor Cornet op assist van Brouwers, in corner gewerkt door Lentz. Aan de overzijde moest Zolotic een gevaarlijke poging van Galvez-Lopez onschadelijk maken. Cercle poogde nu druk te zetten en KSVR moest even terug. Op een scherpe Roeselaarse tegenaanval schoof Godwin op pas van Brouwers een unieke kans op de 0-3 naast het lege doel.

Biebauw moest een schuiver van de Brugse Kis redden. Op het uur trok Zolotic na balverlies van Kis aan de noodrem, wat hem een rode kaart opleverde. Biebauw zweefde de bijhorende vrijschop van Naudts uit de hoek. Zo maakte KSVR het zichzelf nodeloos moeilijk. Cornet ontsnapte alleen op een tegenaanval, maar moest van te ver komen en werd nog bijgebeend.

Wit-zwart moest zich nu wel helemaal terugtrekken. Biebauw moest een verraderlijk schot van Kis in corner werken. Yagan krulde een bal naast het doel. De tijd tikte zo langzaam weg en KSVR had nog steeds een mooie bonus. Cercle kreeg ook nog een aantal hoekschoppen.

Een drietal minuten voor tijd telde KSVR de thuisploeg helemaal uit, toen Lecomte Ibou op weg zette naar de 0-3. Sein voor de  talrijk meegereisde supporters om de eerste wit-zwarte zege in vele jaren op Cercle uitbundig te vieren.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

slider28102016

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”][/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]2′ Lépicier (0-1), 12′ Kis (0-2), 89′ Ibou (0-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Cercle Brugge[/av_cell][av_cell col_style=”]Lentz, Coussement, Luissint, Bourdin, Khchab (46′ Yagan), Diallo (69′ Haroun), Maertens, De Schryver, Galvez-Lopez, Simoens (46′ Naudts) en T. Kis[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, K. Kis, Godwin (62′ Kompany), Lépicier, Lecomte, Van Eenoo, Brouwers (71′ Van Acker) en Cornet (76′ Ibou)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Simoens (C), Van Acker[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]60′ Zolotic[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Smeets[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Persconferentie KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]