[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Op zondag 06 november 2016 om 16u00 ontvangen we R. Antwerp FC op Schiervelde voor de 14de speeldag van de Proximus League. Wil jij er ook bij zijn om de razendspannende ontknoping van de eerste periode mee te maken? Hieronder kan je alle nuttige informatie terugvinden om niets van de wedstrijd te missen.

Een namiddag voetbal combineren met heel wat lekkers? Je kan nog tot en met vrijdag 4 november inschrijven voor de Food&Foot. Op het menu staat een aperitief met hapjes en steak à volanté. Alle info kan je op deze pagina terugvinden.
[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’10px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=’#f2f2f2′ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]
[av_icon_box position=’top’ boxed=’av-no-box’ icon=’ue8df’ font=’entypo-fontello’ title=’OPGELET’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=’#ff0044′ custom_font=” custom_border=”]
Door de Jaarbeurs in de Expo Hallen (van 14u tot 19u) wordt er heel wat verkeersdrukte verwacht op en rond de site Schiervelde. Om niets van de wedstrijd te missen raden we iedereen aan om tijdig af te zakken naar het stadion.
[/av_icon_box]
[/av_one_half]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’]
[av_progress_bar title=’Openingsuren Dienst Ticketing’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=’Openingsuren Dienst Ticketing’ responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=’avia-heading-row’][av_cell col_style=”]Dag[/av_cell][av_cell col_style=”]Openingsuren[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Woensdag 02.11.2016[/av_cell][av_cell col_style=”]14u00 – 17u00[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Donderdag 03.11.2016[/av_cell][av_cell col_style=”]14u00 – 18u00[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Vrijdag 04.11.2016[/av_cell][av_cell col_style=”]14u00 – 18u00[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Zondag 06.11.2016[/av_cell][av_cell col_style=”]Loketten open vanaf 14u30[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’]
[av_progress_bar title=’Prijzen’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/stadion_simpel.jpg’ attachment=’329′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]
[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=’Ticketprijzen 06.11.2016′ responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Vak[/av_cell][av_cell col_style=”]Standaardprijs[/av_cell][av_cell col_style=”]- 16 jaar[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]A / D[/av_cell][av_cell col_style=”]25,00 EUR[/av_cell][av_cell col_style=”]25,00 EUR[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]E / F / G / H / I[/av_cell][av_cell col_style=”]15,00 EUR[/av_cell][av_cell col_style=”]5,00 EUR[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]J[/av_cell][av_cell col_style=”]15,00 EUR (enkel in voorverkoop)[/av_cell][av_cell col_style=”]5,00 EUR (enkel in voorverkoop)[/av_cell][/av_row]
[/av_table]
[/av_one_half]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’]
[av_progress_bar title=’Parking’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/10/site_schiervelde.jpg’ attachment=’3105′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_table purpose=’pricing’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=’Parking Site Schiervelde’ responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]P1 (Expohallen)[/av_cell][av_cell col_style=”]P2 (VIP)[/av_cell][av_cell col_style=”]P3 (Jeugd)[/av_cell][av_cell col_style=”]P4 (Bezoekers)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Beschikbaar[/av_cell][av_cell col_style=”]Enkel beschikbaar voor houders van een rood of blauw ticket (VIP)[/av_cell][av_cell col_style=”]Beschikbaar[/av_cell][av_cell col_style=”]Enkel voorbehouden voor supportersbussen R. Antwerp FC[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
De parking van de REO-Veiling is op zondag 06 november 2016 ook beschikbaar.

Ondanks de ruime parkeermogelijkheden zullen alle parkings vermoedelijk heel vlug volzet zijn, mede door de Jaarbeurs, die ook die dag open is van 14u tot 19u. Daarom raden wij iedereen aan om op tijd af te zakken naar Schiervelde om niets van de wedstrijd te missen.
[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’]
[av_progress_bar title=’Supporters R Antwerp FC’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Voor de bezoekende supporters is er geen combiregeling. Supporters van R. Antwerp FC kunnen hun tickets in voorverkoop kopen op de dienst ticketing van hun club. Voor meer informatie verwijzen we graag door naar hun communicatiekanalen.

De dag zelf zijn de loketten voor bezoekende supporters open vanaf 14u30.

Voor supporters van R. Antwerp FC is het verboden om tickets te kopen in andere vakken dan deze die voorzien zijn voor de bezoekende supporters. Er zal streng op toegezien en opgetreden worden.
[/av_textblock]