[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Leider Cercle liet onder meer Lambot en De Oliveira opdraven en kwam na een door Simoens afgeronde aanval over links voorbij het kwartier op voorsprong. KSVR reageerde met pogingen van Samyn (2x) en met een vrije trap van Okita (op de lat). Nadat een trap van Houthoofd naast zoefde stelde Wout Van Poucke gelijk op een via De Bie terug in het veld katapulterend Roeselaars schot. In de slotminuten hield Sabbe de naar de spits doorgeschoven Dildick nog van de 1-2.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]15′ Simoens (0-1), 72′ W. Van Poucke (1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Sabbe, Li, Voluzolo, Lekhechine (46’ Vanderhaeghe), W. Van Poucke, Sun, Houthoofd, Vandeweghe (72’ J. Van Poucke), Belhafat (61’ Wheaton), Okita (83’ Willemyns) en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Cercle Brugge KSV[/av_cell][av_cell col_style=”]De Bie, Vermeulen, Lambot, Vandewiele, Dildick, Vanysacker (67’ Deschuyter), Vanhoutte (83’ Puskas), Van Craeyveld, Perquy (56’ Cafmeyer), Simoens en De Oliveira (77’ Cathenis)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Kimpe[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]