[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
In een wedstrijd met liefst zeven goals was de eerste helft ondanks een vroege openingstreffer van Marin Jakolis voor de Leuvenaars. Nog voor de rust bracht Emile Samyn wit-zwart opnieuw in de match. Een tweede goal van Emile Samyn en een betere tweede helft (met een hoofdrol voor thuisdoelman Strauss) brachten de spanning weer helemaal terug. Gescoord werd er helaas niet meer, ook al mikte Okita nog op de lat en besloot Jakolis wat later één van de laatste Roeselaarse pogingen rakelings naast.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]1′ Jakolis (0-1), 22′ Sula (1-0, str.), 25′ Bounou (2-1), 28′ Sula (3-1), 37′ Houben (4-1), 39′ Samyn (4-2), 70′ Samyn (4-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=”]Strauss, D’Ulivo, Ngawa, Reynaud (76′ Libert), Delporte, Mertens, Lokando, Durieux, Houben (69′ Laurent), Bounou en Sula (78′ Bambi)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Monteyne, Raes (79′ Belhafat), Lekhechine, Li (82′ W. Van Poucke), Sun, Wheaton (62′ J. Van Poucke), Okita, Houthoofd, Jakolis en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]D’Ulivo (L), Monteyne[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Torbeyns[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]