[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Flink wat volk en ambiance op Schiervelde voor de laatste match van de eerste periode, met de periodetitel als inzet voor KSVR. Trainer Mercier moest noodgedwongen enkele wijzigingen doorvoeren in het elftal dat de voorbije weken de ene zege na de andere boekte. De geschorste Zolotic werd vervangen door Kompany, de geblesseerde Lépicier door Van Acker. Kehli keerde na schorsing terug in het elftal, zodat Godwin naar de bank verhuisde.

Biebauw moest de eerste balletjes pakken, maar het eerste echte gevaar kwam er op een schuiver van Lecomte, in corner gewerkt door Kudimbana. Wit-zwart nam de partij daarmee in handen. Bij een voorzet van Damman naar de eerste paal kon een Antwerpverdediger redding brengen voor de aanstormende Cornet.

Na een mooie combinatie kon Van Acker te weinig kracht achter zijn schot zetten. Aan de overzijde mikte Owusu naast. Op assist van Brouwers dook Cornet alleen voor doel op,  Kudimbana redde knap. Lecomte waagde zijn kans en zag zijn schot nipt voorlangs gaan. Cornet probeerde het nog eens van iets te ver. KSVR dus duidelijk baas en voetbalde goed, maar een doelpuntje kwam er niet. Na alweer een knappe aanval legde Van Eenoo aan, maar weer was er Kudimbana. Kort voor de rust ontsnapte Kehli op links, maar zijn doorsteekpas richting Cornet was net iets te hard. 0-0 bij de rust dus en wit-zwart virtueel de periodetitel kwijt omdat concurrent Lierse met 0-1 leidde bij Leuven.

Na de rust moest wit-zwart dus absoluut zien te scoren, en plots zelfs twee keer toen Owusu na twee minuten al raak trof uit de eerste echte bezoekende kans van de match, nadat de KSVR-verdediging een corner wegwerkte die door een bezoekende verdediger onmiddellijk opnieuw in het pak gegooid werd. Wit-zwart reageerde via Cornet, die zijn staalharde kopbal op de lat zag uiteenspatten. Even later hield Kudimbana zijn ploeg weer tot twee keer toe overeind, eerst op een schuiver van Van Eenoo en dan met een kattensprong op de rebound van Lecomte.

De verdiende gelijkmaker kwam er even later toch toen Samy Kehli een corner van Kis tegen de touwen werkte. KSVR was nu ontketend en op pas van Lecomte kanjerde Damman voorlangs. Op pas van de net ingevallen Godwin werd een nieuwe poging van Cornet afgeblokt door Biset.

Na een bijzonder snel en fel openingskwartier moest KSVR even gas terugnemen, maar het bleef toch nog zoeken naar een tweede goal. Er kwamen nu iets meer onnauwkeurigheden in het spel en het was wachten op een plotse flits. Ondertussen was het ook oppassen geblazen voor Antwerpse tegenprikken. Zo besloot Vleminckx rakelings naast.

De tijd tikte weg en er volgden geen grote kansen meer. Kis trapte een vrijschop over. Twee minuten voor tijd lukte het plots toch nog toen Kehli kalm  bleef en mooi breed legde tot bij Raphaël Lecomte, die de 2-1 onhoudbaar binnenkopte. Volgden toen nog vijf lange minuten, waarna een groot feest losbarstte. In maart mag KSVR in twee finalewedstrijden tegen de winnaar van de tweede  periode voor promotie naar de Jupiler Pro League spelen.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
slider06112016
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]47′ Owusu (0-1), 53′ Kehli (1-1), 88′ Lecomte (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Kompany, Kis, Kehli (89′ Seoudi), Van Acker, Lecomte, Van Eenoo, Brouwers (57′ Godwin) en Cornet (76′ Ibou)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Antwerp FC[/av_cell][av_cell col_style=”]Kudimbana, Biset, Colpaert, Vansteenkiste, Kone, Dequevy, Omolo (61′ Kasri), Owusu, Hairemans (80′ Buyl), Binst (68′ Vleminckx) en Duplus[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Schmisser, Omolo (A), Biset (A), Kone (A), Van Eenoo, Kis[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Kooij[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full][av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Nabeschouwingen’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Extra’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]