[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Godwin kwam ten nadele van Brouwers in een anders ongewijzigde KSVR-ploeg. Wit-zwart begon sterk met een verrassend schot van Godwin, in corner gewerkt door Rausin. Even later combineerden Lecomte en Van Eenoo zich een weg door de bezoekende verdediging,  en Laurent moest onheil voorkomen voor zijn team. KSVR bleef de druk aanhouden en het was regelmatig warm voor de Waalse kooi.

Onder de onophoudelijke regen ging Tubize na een twintigtal minuten iets hoger spelen. Oppassen geblazen dus voor de Roeselaarse verdediging en toen de bal na een vrijschop plots aan de tweede paal verzeilde, trapte Lefaix de eerste bezoekende kans van de avond zonder veel pardon in de hoek. Een extra moeilijke  opdracht nu dus voor KSVR tegen een stugge tegenstander. Na Roeselaars  balverlies pakte Keita met een loeier uit, Biebauw redde.

Ondertussen pakte Tubize de ene gele kaart na de andere. Kis zag een van zijn prima vrijschoppen gered door Rausin. Op corner kopte Schmisser rakelings naast. Een vluchtschot van  Van Acker was hetzelfde  lot beschoren. Met een achterstand naar de kleedkamers dus.

In de tweede helft moest KSVR dus vol aan de bak tegen een ploeg die zijn favoriete counterspelletje kon spelen. Het eerste kansje was voor Godwin,  die aan de eerste paal naast besloot. Ook nu weer bleef Tubize voortdurend kleine en grote fouten maken, wat het voor KSVR uiterst moeilijk maakte om het nodige tempo in het spel te krijgen.

Op een vreemd capriolerende hoekschop van Kis schoot Thibaut Van Acker iets voor het uur de gelijkmaker onhoudbaar in de winkelhaak. Na fout op de snelle Godwin keek Dudouit enkele minuten later tegen een tweede gele kaart aan, zodat KSVR het nu tegen tien man mocht opnemen. Op een scherp inzenden van Ibou verschalkte Laurent ei zo na zijn eigen doelman.

KSVR nu duidelijk de baas, maar het had moeite met de heel compacte bezoekende verdediging. Trainer Mercier gooide nog enkele frisse krachten in de strijd, maar echte doelkansen kwamen er nauwelijks. Aan de overkant nog even alarm toen Biebauw geklopt leek, maar de toegesnelde Grisez kon redding brengen. Na vijf thuiszeges op rij moest KSVR dit keer dus tevreden zijn met een gelijkspel.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
slider12112016
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]26′ Lefaix (0-1), 60′ Van Acker (1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Kompany, Kis (81′ Grisez), Van Acker (79′ Brouwers), Kehli, Lecomte, Van Eenoo, Godwin en Cornet (65′ Ibou)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=”]Rausin, Dudouit, Nirisarike, Q. Laurent, Da Graça, Keita, Ba, Betsch, Zenke (86′ Amallah), Lefaix (69′ Babic) en Diallo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Nirisarike (T), Zenke (T), Betsch (T), Ba (T), Diallo (T), Godwin, Laurent (T)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]63′ Dudouit (T, 2 X geel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Alen[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Persconferentie KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full][av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Nabeschouwingen’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]