[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Coppens verving de zieke Biebauw onder de lat, terwijl Cornet en Kis opnieuw aan de aftrap verschenen. KSVR begon scherp en met veel balbezit. Na nog geen vijf minuten mocht Kehli alleen op doel af, maar Vanhamel bracht redding. Ook de volgende grote kans was voor KSVR: Van Eenoo stuurde Ibou door de buitenspelval, de zwarte aanvaller schoof de bal nipt langs de tweede paal. Even later hetzelfde het scenario: pas van Van Eenoo en dit keer nog veel meer tijd en ruimte voor Ibou, die echter opnieuw naast besloot. Al drie loepzuivere kansen in het openingskwartier dus, maar nog 0-0.

Er stond maar één ploeg op het veld, maar scoren lukte niet. Vanhamel redde een kopbal van Cornet. Na bijna twintig minuten kregen ook de bezoekers een eerste kans, Benson mikte die over. Aan de overzijde trok Kehli op avontuur, maar ook hij zag zijn poging rakelings naast het doel van Vanhamel gaan. Na een nieuwe prima Roeselaarse aanval wist Vanhamel ook met een schot van Kis raad.

KSVR bleef maar domineren, en Lecomte mikte nog eens in de vlucht naast. Het meer dan verdiende doelpunt kwam er echter niet en na een nochtans uitstekende eerste helft met 0-0 naar de kleedkamers dus.

Na de rust ging wit-zwart opnieuw op zoek naar de openingstreffer, maar in de aanvangsfase kwamen nu ook de bezoekers een paar keer gevaarlijk opzetten. Op corner van Van Eenoo kopte Cornet nipt naast. Dezelfde Van Eenoo loodste Kehli  nog eens door de buitenspelval, maar weer toonde Vanhamel zich de sterkste.

Beide teams bleven de combinatie zoeken en ondanks het gebrek aan doelpunten was het een uiterst plezante wedstrijd. KSVR claimde een strafschop na vermeend handspel van een bezoekende verdediger, maar ref Visser hapte niet toe. Een schot van Damman ging rakelings naast.

Na een warrige fase op vrijschop van Kis kwam het doelpunt er uiteindelijk toch toen Lukas Van Eenoo Vanhamel kon verschalken. Een goal voor de uitblinker die even later rechtstreeks rood kreeg na een tackle op Wils. Een strenge beslissing van ref Visser alleszins.

Wit-zwart nu wel op voorsprong dus, maar nog een kwartier in de numerieke minderheid. Toen Cornet even later onderuitgeschoffeld werd door Weuts kon Kevin Kis vanop de strafschopstip voor de 2-0 zorgen. Op vrijschop van Zizo, aan de eerste paal al of niet nog aangeraakt door Vinck, volgde echter onmiddellijk de aansluitingstreffer, zodat de spanning in de partij bleef.

De tijd tikte tergend traag weg en er volgden ook nog drie minuten blessuretijd, waarin een Liers doelpunt wegens buitenspel afgekeurd werd. De KSVR-verdediging kon standhouden en de dikverdiende zege was een feit. De dertiende opeenvolgende match zonder nederlaag meteen, na een echte propagandamatch.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
????????????????????????????????????
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]73′ Van Eenoo (1-0), 83′ Kis (str., 2-0), 85′ Zizo (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Damman, Schmisser, Kompany, Kis, Van Acker, Kehli (78′ Seoudi), Lecomte, Van Eenoo, Ibou (90′ Grisez) en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]K. Lierse SK[/av_cell][av_cell col_style=”]Vanhamel, Vinck, Frans,Weuts, Yakubu, Wils, Kasmi (76′ Elgabas), Bougrine, Benson (63′ Masika), Zizo en De Belder[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Lecomte, Masika (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]75′ Van Eenoo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Visser[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full][av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Nabeschouwingen’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]