[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Met een doelpunt na een hoekschop waren het de bezoekers in het eerste halfuur ietwat verrassend de bovenhand haalden. Een tot tien man herleid KSVR leek maar moeilijk van de achterstand te herstellen. Iets wat – net als vorige week in Leuven – in een tweede helft met meer druk naar voor duidelijk beter lukte. Na een krulbal van Jakolis (op de paal) + pogingen van Bochet (over) en Lekhechine (op het dak van het doel) zorgden late goals van Marin Jakolis en Davy Brouwers (vanop de stip na een foutĀ op Samyn) ervoor dat de vijfde driepunter van dit seizoen op het einde van de rit verdiend op Schiervelde bleef.

De gegevens van de beloftenwedstrijd in Leuven (4-3-nederlaag, goals van Jakolis en 2x Samyn) vind je hier.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]26′ Movoto (0-1), 78′ Jakolis (1-1), 86′ Brouwers (str., 1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Sabbe, Monteyne, Wheaton (46′ Lekhechine), Voluzolo, Li, Houthoofd, Bochet, Okita (80′ J. Van Poucke), Brouwers (87′ Belhafat), Jakolis (84′ W. Van Poucke) en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Union St.-Gilloise[/av_cell][av_cell col_style=”]Cipollina, Scaunet, Ben Yaghlane, Ndiaye, Afallah, Hermansson, Tchoutang (76′ Guler), Movoto, Franquin (76′ Antoine-Curier), Salah (82′ Otu) en Madimba Madimba (57′ Mba)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Jakolis, Afallah (U), Scaunet (U), Ndiaye (U), Hermansson (U)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]43′ Li[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Fermaut[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]