Onze CEO, Johan Plancke, is door de Krant van West-Vlaanderen genomineerd voor Krak van Roeselare. Deze nominatie wil hij opdragen aan alle mensen die zijn blijven geloven in KSV Roeselare.

Stemmen voor Johan Plancke, en bij uitbreiding heel KSV Roeselare kan op volgende manier:

  1. Gaan naar deze pagina
  2. ‘Stem nu’ op Johan Plancke
  3. Vul al je gegevens in en klik op ‘Stem nu’
  4. Bevestig je stem via het opgegeven mailadres

De begeleidende KW-tekst:

Johan Plancke (48) is getrouwd met Nancy Beke, met Alexander heeft hij een zoon. Hij is de CEO van voetbalclub KSV Roeselare. Hij is het brein achter de competitiehervorming. “De kloof tussen de eerste en tweede klasse werd alsmaar groter. Om dit te stoppen was de hervorming nodig. We hadden ploegen op twee snelheden in tweede klasse, enerzijds met ambitie en anderzijds vooral met de bedoeling om niet te degraderen. Nu spreken we niet meer van tweede klasse maar over 1B, aanleunend bij eerste klasse”, aldus Johan. Uitgerekend SV Roeselare won het eerste periodekampioenschap en staat zo dicht bij eerste. “Het doet deugd dat we bovenaan meedraaien, maar we zijn er nog niet! Ik ben alvast aangenaam verrast met deze nominatie. Dit is voor alle mensen die zijn blijven geloven in SV Roeselare. Na een moeilijke periode, kruipen we beetje per beetje uit een diep dal.”

Alvast bedankt voor je stem!