[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Niet op Tivoli maar door het barre winterweer op een oefenveldje aan de achterkant van het Stade Raymond Dienne (de gewezen thuisbasis van oud-derdeklasser URS Centre) haalde een 21-koppige KSVR-selectie het gisteren met 0-2 van tweede amateurklasser La Louvière. In een wedstrijd waarin wit-zwart over de negentig minuten het meeste van het balbezit had scoorden Davy Brouwers (op voorzet van de bij de rust ingevallen Samyn) en Mickael Seoudi (met een schot van net buiten de zestien).
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]58′ Brouwers (0-1), 62′ Seoudi (0-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw (46′ Coppens), Bochet (46′ Monteyne), Schmisser, Kompany (63′ Lekhechine), Kis (46′ Grisez), Van Acker (63′ Houthoofd), Kehli (46′ Samyn), Lecomte (63′ Lukinga), Van Eenoo (46′ Seoudi (64′ Bochet)), Jakolis (46′ Godwin) en Brouwers (63′ Belhafat)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Dionisio[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]