[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Een voor de gelegenheid erg jong KSVR (trainer Vercamp bracht met Vanderhaeghe, Verbrugge, Wheaton, Buyssens en Joren Van Poucke liefst vijf jongens van zeventien aan de aftrap) opende na een lange studieronde verdiend de score toen Emile Samyn een lange bal van Wout Van Poucke in de verste hoek kon schuiven. De bezoekers reageerden met een snelle uitbraak over links, maar zowel Van Cauwenberge (met een reflex op een poging van M’Barki), Verbrugge (met een redding op de lijn) als de paal zorgden ervoor dat de Roeselaarse voorsprong op het bord bleef. De 2-0 leek ondanks enkele goede kansen uit te blijven, tot Sammy Vandeweghe op aangeven van Samyn zijn derde van drie pogingen tegen de touwen prikte en de wedstrijd zo meteen gespeeld bleek. Cijfers die de pas ingevallen Gauthier Willemyns (met een deviatie richting verste hoek) finaal wist aan te dikken tot een afgetekende 3-0-eindstand.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]38′ Samyn (1-0), 66′ Vandeweghe (2-0), 81′ Willemyns (3-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Cauwenberge, J. Van Poucke, Vanderhaeghe, Verbrugge, W. Van Poucke, Wheaton (85′ Bruzzese), Lukinga (78′ Colpaert), Vandeweghe, Belhafat (69′ Ballegeer), Buyssens (74′ Willemyns) en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Lommel United[/av_cell][av_cell col_style=”]Vanheeswijck, Yaman, Van Heertum, Kolen (66′ Uten), Swerten, Fares (78′ Van Hees), Vandyck (71′ Kamara), Bongiorno, Renders, M’Barki (46′ Aabbou) en Orye[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Ballegeer[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Standaert[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]