Wedstrijdverslag

Een voor de gelegenheid erg jong KSVR (trainer Vercamp bracht met Vanderhaeghe, Verbrugge, Wheaton, Buyssens en Joren Van Poucke liefst vijf jongens van zeventien aan de aftrap) opende na een lange studieronde verdiend de score toen Emile Samyn een lange bal van Wout Van Poucke in de verste hoek kon schuiven. De bezoekers reageerden met een snelle uitbraak over links, maar zowel Van Cauwenberge (met een reflex op een poging van M’Barki), Verbrugge (met een redding op de lijn) als de paal zorgden ervoor dat de Roeselaarse voorsprong op het bord bleef. De 2-0 leek ondanks enkele goede kansen uit te blijven, tot Sammy Vandeweghe op aangeven van Samyn zijn derde van drie pogingen tegen de touwen prikte en de wedstrijd zo meteen gespeeld bleek. Cijfers die de pas ingevallen Gauthier Willemyns (met een deviatie richting verste hoek) finaal wist aan te dikken tot een afgetekende 3-0-eindstand.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten38′ Samyn (1-0), 66′ Vandeweghe (2-0), 81′ Willemyns (3-0)
KSV RoeselareVan Cauwenberge, J. Van Poucke, Vanderhaeghe, Verbrugge, W. Van Poucke, Wheaton (85′ Bruzzese), Lukinga (78′ Colpaert), Vandeweghe, Belhafat (69′ Ballegeer), Buyssens (74′ Willemyns) en Samyn
Lommel UnitedVanheeswijck, Yaman, Van Heertum, Kolen (66′ Uten), Swerten, Fares (78′ Van Hees), Vandyck (71′ Kamara), Bongiorno, Renders, M’Barki (46′ Aabbou) en Orye
Gele kaartenBallegeer
Rode kaarten/
ScheidsrechterStandaert