[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Met Damman, Kehli en Ibou verschenen in vergelijking met vorige week drie nieuwe gezichten aan de aftrap. De geschorste Godwin keek toe vanuit de tribune. Aanwinsten Stevance en Lambrecth waren speelgerechtigd en namen plaats op de bank. Het eerste gevaar kwam van thuisploeg Cercle, toen Kis kon profiteren van balverlies van Kompany, terwijl wit-zwart kon dreigen met een schot van Lecomte. Een afstandsschot van Van Acker streelde op een haar na de dwarsligger. De wedstrijd ging goed op en neer en de thuisaanhang schreeuwde om een strafschop toen Maertens ging liggen in de zestien. De scheidsrechter liet echter doorspelen. Toen doelman Nardi de bal in de voeten van Ibou speelde, was die te verrast om echt gevaarlijk te zijn. Een veelbelovend openingskwartier!

Het signaal voor kSVR om de wedstrijd stevig in handen te nemen. Dat leverde na een halfuur ook resultaat op, toen Samy Kehli met een sierlijke capriool de hoekschop van Lecomte tegen de touwen werkte, 0-1. Diezelfde Kehli kreeg op slag van rust nog een gele kaart na een harde tackle op Lambot. De onfortuinlijke verdediger van Cercle Brugge moest hierop geblesseerd naar de kant. Aan de ruststand veranderde echter niets meer.

Geen wissels bij de troepen van Mercier aan de rust. Bij de thuisploeg ging Maertens naar de kant en maakte aanwinst Mboyo zijn opwachting. Dat leverde ook meteen gevaar op, toen Tomislav Kis profiteerde van balverlies van Kevin Kis, maar zijn voorzet-schot haalde het niet tot bij Mboyo. Het meeste gevaar ging nu van de thuisploeg uit. Kompany repte zich om een doorgebroken Yagan van de gelijkmaker te houden. Echter uitstel van executie, want in de daaropvolgende fase kopte Mboyo de voorzet van Beneddine tegen de touwen, 1-1.

De potjes dreigden daarop even aan beide kanten over te koken. Toen Yagan geraakt werd in de zestien en tegen de grond ging, wees scheidsrechter Perez – na even te twijfelen – naar de stip. 2-1, gescoord door diezelfde Yagan. Trainer Mercier haalde vervolgens Ibou en Van Acker naar de kant. In hun plaats kwamen Stevance en Seoudi. Toch was het opnieuw de thuisploeg die richting doel van Biebauw trok, maar de paal voorkwam een derde doelpunt. Aan de overzijde bracht Damman de bal voor doel, maar tikte de ingevallen Jakolis van dichtbij onbegrijpelijk over.

Het slotoffensief van KSV Roeselare leverde daarop nog enkele keren potentieel doelgevaar op, maar de gelijkmaker scoren lukte vooralsnog niet, mede doordat de thuisploeg het tempo nu uit de wedstrijd probeerde te halen. De kopbal van Marin Jakolis raakte de lat, maar in de daaropvolgende fase lukte hem alsnog de verdiende gelijkmaker met een opwippertje over de doelman: 2-2. Net voor het einde had diezelfde Jakolis nog het winnende doelpunt aan de voet, maar zijn schot verdween aan de verkeerde kant van de paal. Daarop floot scheidsrechter Perez het einde van de wedstrijd.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]30′ Kehli (0-1), 60′ Mboyo (1-1), 65′ Yagan (2-1, str.), 87′ Jakolis (2-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Kompany, Zolotic, Kis, Van Acker (67′ Seoudi), Lecomte, Van Eenoo (77′ Jakolis), Ibou (67′ Stevance) en Kehli[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Cercle Brugge[/av_cell][av_cell col_style=”]Nardi, Coussement, Lambot (43′ Dewaele), Bourdin, Beneddine, Vincent, Brebels, Maertens (46′ Mboyo), Yagan, Naudts en Kis (82′ Khchab)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Kehli, Kis, Van Acker[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Perez[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]